Επιβεβαίωση για Πίτκα

Ο Βαγγέλης Πίτκας αποχαιρέτησε τον Παναιγιάλειο. Αντίδραση για το νέο «ύποπτο».

Το flnews αποκάλυψε στις 21 Δεκεμβρίου ότι ο Βαγγέλης Πίτκας θα αποτελούσε παρελθόν. Ο έμπειρος γκολκίπερ ζήτησε και έλυσε το συμβόλαιό του και την Τρίτη (22/12) αποχαιρέτησε τους «μελανόλευκους». Εκτός αυτού, βέβαια, θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προβλέπονταν να φύγουν, όπως οι Ζουνίνιο, Πέρεθ. H σχετική ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Πίτκα. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στην μετέπειτα καριέρα του».

Προπόνηση θα γίνει και την Τετάρτη (23/12) και ακολούθως οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι για τις διακοπές τους, με την ελπίδα να βρεθεί λύση και η ομάδα του Αιγίου να συνεχίσει στο πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά στο «ύποπτο» ματς του Παναιγιαλείου με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο, από την ΠΑΕ σχολίαζαν: «Είμαστε πλέον στοχοποιημένοι. Φαίνεται ότι κάποιους ενοχλούμε».

Last modified onΤρίτη, 22 Δεκέμβριος 2015 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep