Τέλος ο Σαρακατσάνος

Επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Αγροτικό Αστέρα

Παρελθόν από τον Αγροτικό Αστέρα αποτελεί επίσημα από την Τρίτη (22/12) ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ το συμβόλαιο με τον 33χρονο αμυντικό λύθηκε κοινή συναινέσει, ενώ ο ίδιος επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο, στον οποίο εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο Σαρακατσάνος με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε: «Για οικογενειακούς λόγους ολοκληρώνω πρόωρα τη συνεργασία μου με τον Αγροτικό Αστέρα και ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο, τον κ. Θεοδωρίδη, γιατί κατανόησε τους λόγους αυτής της απόφασης μου. Πρέπει να ευχαριστήσω ακόμα τους πρώην συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε και επίσης με απόλυτη ειλικρίνεια εύχομαι σε αυτή την ομάδα να πετύχει τους στόχους της για τη φετινή χρονιά και γενικά να συνεχίσει να μεγαλώνει και να προοδεύει».

Last modified onΤρίτη, 22 Δεκέμβριος 2015 13:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep