«Τιμή μας ο Μορσέντι»!

Ο Παναιγιάλειος αναδιπλώθηκε σχετικά με τον Μοχάμεντ Μορσέντι και απέδωσε τα περί εξαπάτησης σε συναισθηματική φόρτιση.

Με ανακοίνωσή του αναμένεται να τοποθετηθεί ο αντιπρόεδρος του Παναιγιαλείου, Δημήτρης Ανδριόπουλος σχετικά με τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέλλα μετά το τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο τελευταίος επανέλαβε ουκ ολίγες φορές ότι νιώθει εξαπατημένος, αλλά τη Δευτέρα (21/12) η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι ήταν τιμή της που ο Μοχάμεντ Μορσέντι ασχολήθηκε με την ΠΑΕ!

Σημειώνεται ότι ο Ρέλλας δήλωνε πως ήταν πρόφαση το θέμα της ΕΕΑ για να αποχωρήσει ο Αιγύπτιος, αλλά στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Είναι προφανές ότι η ενασχόληση ενός επιχειρηματία τέτοιου μεγάλου μεγέθους στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάποιους ενοχλεί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος και ο πρόεδρός της, θέλουν να ευχαριστήσουν τον κ. Μορσέντι και τον δικηγόρο κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο για την υποστήριξη που παρείχαν στην ομάδα μας, η οποία χάρη στην συνδρομή τους συμμετείχε μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα της Football League.

Η αναφορά ότι «εξαπατηθήκαμε» στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του προέδρου δεν διατυπώθηκε σωστά, έγινε λόγω συναισθηματικής φόρτισης και είχε άλλους αποδέκτες. Φυσικά, η αναφορά αυτή δεν ισχύει για τον κ. Μορσέντι, αφού τα επιχειρηματικά του δείγματα είναι ευρέως γνωστά και είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους επιχειρηματίες που επενδύει στη χώρα μας, και ήταν τιμή μας η ενασχόλησή του με την ομάδα μας. Πέρα από τα επιχειρηματικά του δείγματα, είναι και ένας εξαίρετος άνθρωπος όπως το διαπιστώσαμε όσοι ήρθαμε σε επαφή μαζί του.

Απλά υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, επειδή η συνδρομή του στην ομάδα και στην συμμετοχή της στο πρωτάθλημα ήταν καταλυτική, και είχαμε βάσιμες προσδοκίες τόσο εμείς όσο και ολόκληρη η Αιγιάλεια, ότι με επικεφαλής τον κ. Μορσέντι θα μπορούσε η ομάδα μας να κάνει την διαφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο αντιπαρερχόμενη τον «πόλεμο» που της γίνεται από πολλά μέτωπα, που δεν σέβονται μια από τις ελάχιστες υγιείς ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η στοχοποίηση της ομάδας μας από την ΕΕΑ, η οποία μας θεώρησε «ύποπτους» παρότι υπήρχε απαλλακτική αμετάκλητη απόφαση υπέρ της, επεδρασε καταλυτικά στην υπαναχώρηση του κ. Μορσέντι όπως μας ενημέρωσε ο εκπρόσωπός του. Είναι προφανές ότι η ενασχόληση ενός επιχειρηματία τέτοιου μεγάλου μεγέθους στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάποιους ενοχλεί.

Ευχόμαστε ο κ. Μορσέντι να συνεχίσει να επενδύει στον χώρο μας, που στις δύσκολες στιγμές που βιώνει έχει μεγάλη ανάγκη από επιχειρηματίες τέτοιας δυναμικής. Ευελπιστούμε ότι στο μέλλον θα είναι πάλι αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας μας».

Last modified onΔευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 14:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep