«Ευλογία η εμπιστοσύνη»

Ευχαριστημένος από την στήριξη της διοίκησης στην Αναγέννηση Καρδίτσας εμφανίζεται ο Σάκης Θεοδοσιάδης

Χαρακτηρίζοντας ευλογία την εμπιστοσύνη των διοικήσεων στους προπονητές, ο Σάκης Θεοδοσιάδης εμφανίζεται ικανοποιημένος από το γεγονός πως είναι επί πέντε χρόνια ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Θεσσαλία» μετά το ματς με τον Παναιγιάλειο ο τεχνικός της ΑΣΑ τόνισε αρχικά: «Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Ήταν ένα δύσκολο ματς και για τις δυο ομάδες. Ήταν ισορροπημένο ματς χωρίς τις μεγάλες φάσεις. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και προς το τέλος που πιεστήκαμε, ανταποκριθήκαμε και καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό βαθμό μακριά από την έδρα μας».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους βαθμούς από τα εκτός έδρας ματς. Βάσει της προσπάθειας που έκαναν οι παίκτες δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Όμως είμαστε ευχαριστημένοι με την προσπάθεια που έχουμε κάνει και τους βαθμούς που έχουμε συλλέξει. Υπάρχει το διάστημα των γιορτών για να ξεκουραστούν οι παίκτες και να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια το νέο έτος».

Κληθείς να σχολιάσει την μακρά παρουσία του στον πάγκο της Αναγέννησης επεσήμανε: «Είναι ευλογία για έναν προπονητή να τον εμπιστεύονται και να τον αφήνουν να κάνει τη δουλειά του, ώστε μέσα από την προσπάθεια της ομάδας να εξελίσσεται κι αυτός».

Όσο για την παρουσία των φιλάθλων της ΑΣΑ και την φιλοξενία του Παναιγιάλειου, ανέφερε: «Να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας τον κόσμο που ήρθε από την Καρδίτσα και τη Αθήνα και ήταν κοντά στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο η φιλοξενία των ανθρώπων της ομάδας του Αιγίου ήταν πολύ καλή».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep