«Βαθμός... δύναμης»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και οπαδούς.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιγιάλειο (0-0) ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε:

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και καλές γιορτές και καλή δύναμη στον Γιώργο Μαραντά και τον Παναιγιάλειο. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα, η θέση της οποίας είναι πλασματική. Με την έλευση του Γιώργου έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Σε μία δυνατή έδρα και σε ένα κρίσιμο ματς, το διαχειριστήκαμε. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο 20λεπτο που απειλήθηκε με στημένες φάσεις, δεν κινδυνεύσαμε. Ίσως μας έλειψε η τελική προσπάθεια.

Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Κρατάμε τον βαθμό που θα μας δώσει δύναμη. Έχουμε μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Συγχαρητήρια στα παιδια για την προσπάθεια και στον κόσμο μας από την Καρδίτσα και την Αθήνα που ήταν κοντά στην προσπάθεια.

Για την 5ετή παρουσία του στους πάγκους και αν υπάρχει μυστικό είπε:
«Δεν υπάρχουν μυστικά. Το παν είναι να σε αφήσει η διοίκηση να δουλέψεις και σε βάθος χρόνου φαίνεται το έργο. Υπάρχει καλή χημεία με τους ποδοσφαιριστές και αυτό βοηθά την ομάδα στην εξέλιξή της. Μέσα από αυτή εξελίσσομαι και εγώ».

Για το πρωτάθλημα και αν υπάρχει ενδεχόμενο αποχωρήσεων:
«Δεν ξέρω πώς θα ανταπεξέλθουν κάποιες ομάδες. Εμείς είμαστε σε καλό επίπεδο. Όποιος αντέξει οικονομικά, θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα».

Για το αν περίμενε έτσι την εξέλιξη του αγώνα και αν περίμενε μεγαλύτερη πίεση:
«Το περίμενα όπως ήταν το αρχικό πλάνο. Ήταν ένα αμφίρροπο ματς. Προσπαθούμε παντού για το αποτέλεσμα χωρίς σκοπιμότητα. Περιμέναμε πίεση, γιατί ο Παναιγιάλειος έχει πολύ καλό ρόστερ. Και η πίεση εξαρτάται από το πώς ανταποκρίνεται η δική μου ομάδα. Στο αμυντικό κομμάτι ανταποκρίθηκε όλη η ομάδα πολύ καλά».

Ο Γιώργος Μπιτέλης είπε:
«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».

Απόδοση: flnews

Last modified onΚυριακή, 20 Δεκέμβριος 2015 22:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep