«Ακόμη πιο παραγωγικό το μέλλον»

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Αναγέννησης Καρδίτσας για την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες

Ενόψει των δοκιμών που θα γίνουν για την ακόμη πληρέστερη στελέχωση των τμημάτων υποδομής της Αναγέννησης Καρδίτσας, οι ιθύνοντες της ΑΣΑ εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η Αναγέννηση για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της έχει κατορθώσει τα πέντε τελευταία χρόνια να διατηρεί με διάρκεια και συνεχή επιμέλεια τμήματα υποδομής και ακαδημίες! Ανάλογα εγχειρήματα έγιναν ουκ ολίγα κατά το παρελθόν, αλλά για πρώτη φορά έχουμε τέτοια διάρκεια και μια συνεχιζόμενη προσπάθεια αναβάθμισης...

Πρόσφατα η διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση (σε αγαστή πάντα συνεργασία και με την ΠΑΕ που είναι δημιούργημα του ερασιτέχνη), ανακοίνωσε και την πρόσληψη του γνωστού Καρδιτσιώτη προπονητή Γιάννη Μάγγου ο οποίος ενσωματώθηκε στο τίμ των προπονητών και ήδη όπως βλέπετε και στις ΦΩΤΟ έπιασε δουλειά!

Καθημερινά γίνονται προπονήσεις σε όλες τις ηλικίες στο “Γεώργιος Μπαζής” που φιλοξενεί μέρα και νύχτα τη δραστηριότητα των “κιτρινόμαυρων”. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς αλαζονείες και επιβολή του “νόμου του ισχυρού”, η Αναγέννηση έχει με σοβαρό τρόπο κατακτήσει τη θέση που της αρμόζει και στην καλλιέργεια του αθλήματος στις μικρές ηλικίες.

Από την στιγμή μάλιστα που ο σύλλογος δημιούργησε το δικό του σπίτι το μέλλον προμηνύεται ακόμη πιο παραγωγικό. Διότι απλούστατα σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται η Αναγέννηση, το σίγουρο είναι πως θα διατηρεί την μεγάλη διεισδυτικότητα στο νεαρόκοσμο της περιοχής! Στο μεταξύ μέσα στα Χριστούγεννα οι προπονητές της Αναγέννησης (Θεοδοσιάδης, Δρόσος, Μάγγος, Μπούτας, Παλούκης, Παπαδημητρίου) θα οργανώσουν καμπ δοκιμών για την ακόμη μεγαλύτερη τόνωση των τμημάτων...».

Last modified onΠαρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2015 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep