Ευτυχώς ήταν κεκλεισμένων

Η ΑΕΛ ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 από την ΑΕΚ, αφού αγωνίστηκε με ενδεκάδα που δεν είχε παίξει ποτέ ξανά μαζί.

Η αναμέτρηση της Κυριακής με τα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα της Football League δεν άφηνε το δικαίωμα στην ΑΕΛ να σπαταλήσει δυνάμεις απέναντι στην ΑΕΛ για να διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου της στο Κύπελλο Ελλάδος αφού είχε ήδη προκριθεί στους «16» του θεσμού. Και σίγουρα αυτό το βαρύ 5-0 θα έχει τις παρενέργειές του μετά το ματς στο κεκλεισμένων των θυρών AEL FC Arena.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς για ακόμη μια φορά χρησιμοποίησε ενδεκάδα με ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί μαζί ποτέ και έτσι ήρθε μοιραία η κακή εμφάνιση και τα πολλά γκολ από την ΑΕΚ που είχε πρωταγωνιστή τον Μπουονανότε, ο οποίος έβαλε κερασάκι στην απόδοσή του το γκολ του 54ου λεπτού στο οποίο πέρασε δύο παίκτες των γηπεδούχων και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μέσα.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε με τον Τζιμπούρ στο 17ο λεπτό, συνεχίστηκε με δύο γκολ του Μπουονανότε (40', 54'), ενώ το σκορ έκλεισαν οι Βάργκας (88') και Μάνταλος (90'). Η ΑΕΚ μάλιστα είχε και διπλό δοκάρι με τους Σοϊλέδη και Βάργκας στο 35ο λεπτό.

Από την άλλη πλευρά η θεσσαλική ομάδα δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία της Ένωσης και έζησε μια από τις πιο εφιαλτικές βραδιές της στο νέο της γήπεδο και ήταν τυχερή που η αναμέτρηση ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ                                    Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΑΕΛ – ΑΕΚ 0-5

ΓΚΟΛ: 17' Τζιμπούρ, 40', 54' Μπουονανότε, 88' Βάργκας, 90' Μάνταλος

ΑΕΛ (Ρ. Ντόστανιτς): Πατσιογεώργος, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Σουλιώτης, Μανακούσιος, Χάμος, Καμπλιώνης (66' Μασούρας), Πάτο, Κουτσιανικούλης (64' Μπόγιοβιτς), Ροβίθης, Λαμπρόπουλος (64' Ναγιάρ).

ΑΕΚ (Γκ. Πογέτ): Ανέστης, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Σιμόες (58' Φαγιέ), Βάργκας, Πλατέλλας (72' Βασιλαντωνόπουλος), Μπουονανότε (76' Μάνταλος), Τζεμπούρ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέζος (Κιλκίς)

ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς, Μεσσήνης (Αχαΐας) 

Last modified onΠέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep