Ξανά στους «16» ο ΑΟΧ!

Η ισοπαλία (2-2) έδωσε την πρόκριση στον ΑΟΧ που εξαργύρωσε τη νίκη μέσα στον Βόλο επί του Ολυμπιακού Βόλου και πέρασε στην επόμενη φάση.

Μετά από ένα γεμάτο παιχνίδι, με τέσσερα γκολ και εναλλαγές συναισθημάτων μέσα στα 90 λεπτά, ο ΑΟ Χανιά ήταν ο τελικός νικητής στην υπόθεση - πρόκριση απέναντι στον Πανθρακικό και κατάφερε να πάρει «χρυσό» 2-2 και να προκριθεί στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος για δεύτερη διαδοχική χρονιά!

Το γκολ με κεφαλιά του Ρίκκα (7') μετά την απόκρουση πέναλτι του Πασχαλάκη στην εκτέλεση του Μασάδο έβαλε νωρίς μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, αλλά οι παίκτες του Πανθρακικού αντέδρασαν γρήγορα και ισοφάρισαν με εκπληκτικό σουτ του Ψάλτη στο18ο λεπτό.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος η είσοδος του κινητικού Χαβίτο έδωσε περισσότερη ενέργεια στην ομάδα της Κομοτηνής. Αυτή πήρε προβάδισμα με τον Μαρκόπουλο (59'), αλλά ο ΑΟ Χανιά ισοφάρισε άμεσα (68') και κράτησε την ισοπαλία πρόκρισης μέχρι το τέλος.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-2 

ΓΚΟΛ: 7' Ρίκκα, 68' Γκέσιος - 18' Ψάλτης, 59' Μαρκόπουλος

AO ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Μπλάζιτς, Χατζηλιάδης, Μπριλάκης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Σαΐν, Ρίκκα (63' Ν. Νύκταρης), Τσούτσης, Δεινόπαπας (75' Σάντερσον), Γκέσιος (82' Σταματής).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Πασχαλάκης, Παπαχρήστος (58' Ποτουρίδης), Σέτι, Χρήστου, Μπουγαΐδης, Ζδράβος (71' Μάρτινς), Ψάλτης, Χασομέρης (46' Χαβίτο), Νικόλτσης, Μαρκόπουλος, Μουδούρογλου.

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Τουμπακάρης, Κουντουρέλης (Αθηνών) 

«»

Last modified onΠέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 20:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep