Αντίο με νίκη ψυχολογίας

Η Ζάκυνθος επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού με το αποτέλεσμα να την αδικεί, αφού είχε πολλές ευκαιρίες στην αναμέτρηση.

Οι πιθανότητες της Ζακύνθου για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού ήταν ελάχιστες και έτσι αυτό που ήθελε να κρατήσει ήταν οι καλές εμφανίσεις στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Αυτό το κατάφερε κόντρα στον Παναιτωλικό που δεν επιβεβαίωσε σε καμία στιγμή της αναμέτρησης την διαφορά κατηγορίας.

Οι χαμένες ευκαιρίες της Ζακύνθου ήταν πολλές και τελικά κατάφερε να σημειώσει το γκολ στο 83ο λεπτό με τον Κάρδαρη και να πάρει τη νίκη με 1-0. Δεδομένης τη ήττας (2-1) που γνώρισε ο Εργοτέλης, άλλωστε, οι «κυανοκίτρινοι» ήθελαν τέσσερα γκολ για να περάσουν στην επόμενη φάση. Και αυτό γιατί πέρασε στην ισοβαθμία η ομάδα με την καλύτερη επίθεση (6 ο Εργοτέλης, 3 η Ζάκυνθος).

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

ΓΚΟΛ: 83' Κάρδαρης

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζανλούκα Κολονέλο): Πολίτης, Καμπούρης, Ορφανίδης, Κάρδαρης, Κρολ (83' Καραμαλίκης), Βοσνακίδης, Ν. Πέττας (52' Ναζίμ), Λέκκας (72' Αναστασιάδης), Νίκιτς, Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Στεφανάκος, Κωνσταντινόπουλος, Κουτρομάνος, Χαντακιάς, Ρουμπουλάκου, Μπεχαράνο, Μήλιος, Ρομέρο, Καμαρά (80' Ζαρκάδας), Ουάρντα (64' Μπεχαράνο), Βασιλείου (46' Κάπελ).

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Λάμιας (Μεσσηνίας)  

Media

Last modified onΠέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 01:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep