Μετρά απώλειες

Με απουσίες ξεκινά προετοιμασία ενόψει Ζακύνθου ο Αχαρναϊκός.

Στο πρωτάθλημα στρέφει πλέον το βλέμμα ο Αχαρναϊκός μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις για το 2015 και άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο την Κυριακή (20/12, 14:30) απέναντι στη Ζάκυνθο δεν υπάρχει. Ωστόσο, ο τεχνικός, Τίμος Καβακάς έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών.

Συγκεκριμένα, οι Χριστοφιλέας, Ταμπάκης, Ματσούκας δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής, με τον τελευταίο να έχει υποστεί υποτροπή στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή.

Η ΠΑΕ, τέλος, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ «Ευχοστολίδια» και ανέφερε σχετικά:

«Για δεύτερη χρονιά η ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ στηρίζει έμπρακτα την σπουδαία πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ «Ευχοστολίδια» μέσα από την οποία 3.000 παιδιά που φιλοξενούνται σε 13 Σωματεία του δικτύου «Μαζί για το Παιδί» βλέπουν τις ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα. Εκ μέρους τις ΠΑΕ βρέθηκαν στο Athens Metro Mall οι παίκτες Στάθης Μωυσιάδης, Μιχάλης Παγούδης και Αλέξης Χριστόπουλος συνοδευόμενοι από την Υπεύθυνη Τύπου Κατερίνα Παπασταματίου και Marketing Δημήτρη Κουλουριώτη, όπου «ανέλαβαν» την υποχρέωση να χαρίσουν απλόχερα χαμόγελα σε 5 παιδιά.

menidi

Τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είχαν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θα ήθελαν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα και είχαν γράψει την δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή. Έτσι δόθηκε η δυνατότητα στους παίκτες του Αχαρναϊκού να εκπληρώσουν τις ευχές των παιδιών αγοράζοντας το δώρο που απεικόνιζαν.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τον ΟΠΑΠ για την πρωτοβουλία του, καθώς επίσης και την Football League που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα μας να δημιουργήσει με αυτό τον απλό για εμάς, αλλά πολύτιμο για τα παιδιά, χαμόγελο!
Ευχόμαστε στα «Ευχοστολίδια 2016» οι ευχές των παιδιών να είναι λιγότερες όπως λιγότερα να είναι τα προσωπάκια που θα χρειαστούν την βοήθεια μας».

Last modified onΤετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 15:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep