Χωρίς κόσμο με ΑΕΚ!

Κεκλεισμένων των θυρών θα υποδεχτεί τελικά την Ένωση η ΑΕΛ καθώς απορρίφθηκε η έφεσή της

Δυσάρεστα ήταν τελικά τα νέα για την ΑΕΛ και τους φιλάθλους της αναφορικά με το προσεχές ματς απέναντι στην ΑΕΚ για το Κύπελλο. Όπως ανακοίνωσαν οι «βυσσινί», η έφεση που είχαν καταθέσει απορρίφθηκε με συνέπεια να υποδεχθούν την Ένωση για το Κύπελλο την Πέμπτη (17/12) κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από πλευράς των Θεσσαλών αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με σημερινή απόφαση της απέρριψε την έφεση της ομάδας μας και ως εκ τούτου ο αγώνας με την ΠΑΕ ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας στις 17/12/2015 θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που προμηθεύτηκαν εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα μπορούν να επιστρέψουν το εισιτήριο και να τους επιστραφούν τα χρήματα ή να το ανταλλάξουν με εισιτήριο αγώνα για το παιχνίδι της Κυριακής 20/12/2015 με αντίπαλο την ΠΑΕ Τρίκαλα. Τα εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι θα κυκλοφορήσουν αύριο Πέμπτη και για το ωράριο διάθεσης οι φίλαθλοι θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση».

Από την πλευρά της ΕΠΟ η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση και με την υπ΄ αριθμ. 89/15-12-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ κατά της υπ΄ αρ. 357/2015 απόφασης της Π.Ε./FOOTBALL LEAGUE».

Last modified onΤετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 13:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep