«Η ομάδα θα αλλάξει»

Πολλή δουλειά έχει μπροστά του ο Τίμος Καβακάς και οι παίκτες του στον Αχαρναϊκό, όπως τόνισε ο πρώτος μετά την ήττα στις Σέρρες

Την πεποίθηση πως ο Αχαρναϊκός θα αλλάξει εικόνα εξέφρασε μετά την ήττα με 3-0 από τον Πανσερραϊκό ο νέος τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου, Τίμος Καβακάς. «Έχουμε μπροστά μας πάρα πολλή δουλειά, για το μόνο που είμαστε σίγουροι είναι πως αυτό που πρέπει να κάνουμε θα το κάνουμε το γνωρίζουμε και να είναι σίγουρος ο κόσμος πως η ομάδα θα αλλάξει εικόνα, εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό, δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα πράγματα για το παιχνίδι»» επεσήμανε χαρακτηριστικά μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Από την πλευρά των παικτών ο Γιάννης Κωστόπουλος τόνισε: «Δυστυχώς όταν χάνεις με 3-0 προσωπικά για εμένα δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια, πρέπει να κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πάμε την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα και στο τέλος να μην έχουμε κάποιο θέμα κινδύνου ώστε να είμαστε χαμηλά στις θέσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο η ζωή συνεχίζεται να συνεχίσουμε την δουλειά και με τον νέο προπονητή να πάμε την ομάδα ψηλότερα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep