«Βαθμός που δίνει κουράγιο»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης τόνισε ότι η ΑΕΛ θα εξασφαλίσει την άνοδο στη Super League.

Κατά τον τεχνικό της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης, ο βαθμός κόντρα στην ΑΕΛ δίνει κουράγιο και αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές του. Τόνισε μετά το 1-1, μάλιστα, πως οι «βυσσινί» θα εξασφαλίσουν την άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Να ευχηθώ στην ΑΕΛ καλή συνέχεια. Είναι μια εξαιρετική ομάδα. Ο προπονητής κάνει φανταστική δουλειά και θα εκπληρωθεί ο στόχος της ανόδου πιστεύω.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για το πως ανταποκρίθηκαν οι ποδοσφαιριστές μου σε ένα απαιτητικό ματς κόντρα σε μια καλή ομάδα. Ο αντίπαλος ήθελε μόνο τη νίκη και αυτό το ξέραμε από την αρχή. ‘Ηταν ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες. Αυτό που κρατάω εγώ είναι πως τα παιδιά έδειξαν αντίδραση. Δεχτήκαμε πίεση αλλά κρατήσαμε την ψυχραιμία μας ανταπεξήλθαμε σε ένα δύσκολο ματς.
Αυτός ο βαθμός θα δώσει αυτοπεποίθεση και κουράγιο στην ομάδα για την συνέχεια. Θα έπρεπε να υπάρχει κόσμος σήμερα για να δει ένα τέτοιο ματς και θα ήθελα επίσης να τον ευχαριστήσω που ήταν έξω από το γήπεδο και μας ενθάρρυνε με τις φωνές του».

Από την πλευρά του ο Φώτης Κισκαμπάνης ανέφερε: «Να δώσω συγχαρητήρια για το σημερινό παιχνίδι και στις δύο ομάδες. Δεν έχουμε συνηθίσει να χάνουμε στο πρώτο ημίχρονο. Θα μας προβληματίσει η απόδοση μας στη συνέχεια. Οι αλλαγές βοήθησαν την ομάδα. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς καλό είναι να μην το χάνεις. Έχουμε ματς με τα Γιάννινα αλλά στόχος μας είναι το πρωτάθλημα».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2015 21:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep