Το... υπερόπλο του Παναιγιαλείου (photo)

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε ότι απέκτησε σύστημα επιτάχυνσης της αποκατάστασης τραυματισμών.

Την απόκτηση συστήματος επιτάχυνσης της αποκατάστασης τραυματισμών ανακοίνωσε ο Παναιγιάλειος. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ:

«Ο Δρ. Κωνσταντίνος Φουσέκης, Επίκουρος Καθηγητής Αθλητικής Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και Φυσικοθεραπευτής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ αντιλαμβανόμενος τις σύγχρονες απαιτήσεις του επαγγελματικού αθλητισμού και παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στην Αθλητική Φυσικοθεραπεία, αποφάσισε να επενδύσει στο καινοτόμο σύστημα επιτάχυνσης της αποκατάστασης INDIBA activ, ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο.

ai

Η απόκτηση του INDIBA activ σε συνδυασμό με τον υπάρχοντα εξοπλισμό, καθιστά το Ιατρικό-Φυσικοθεραπευτικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ένα από τα πιο άρτια της Ελλάδος και αποδεικνύει τη δυναμική παρουσία του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Η θεραπεία INDIBA® activ βασίζεται σε πατενταρισμένη τεχνολογία ραδιοκυμάτων και συνδυάζεται με πρωτόκολλα θεραπευτικών χειρισμών και κινητοποιήσεων για να προσφέρει ταχύτερη επούλωση των ιστών, μείωση του πόνου και σύντομη επιστροφή του ασθενούς στην καθημερινότητα.

Χάρη στην κλινικά τεκμηριωμένη δυνατότητα της να ενεργοποιεί βιολογικούς μηχανισμούς με θερμικό και μη θερμικό τρόπο, η θεραπεία INDIBA® είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στο οξύ και υποξύ στάδιο καθώς και σε χρόνιες παθολογίες στο χώρο της Αθλητιατρικής, της Mυοσκελετικής Φυσικοθεραπείας και της Αποκατάστασης.

To INDIBA activ αποτελεί θεραπεία εκλογής κορυφαίων αθλητικών συλλόγων σε διάφορα αθλήματα, όπως η Μπαρτσελόνα, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό, Σοσό, Τσέλσι, Έβερτον, Γουέστ Χαμ, Εθνικές Ομάδες, Ολυμπιακές Επιτροπές, αθλητών όπως ο Μέσι, ο Ραφαέλ Ναδάλ και χιλιάδων επαγγελματιών μυοσκελετικής αποκατάστασης σε όλο τον κόσμο!»

Last modified onΤετάρτη, 09 Δεκέμβριος 2015 19:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep