«Ήττα με πέναλτι – εφεύρεση»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας καλούν τον κόσμο της ομάδας να συσπειρωθεί δίπλα της

Σε εγρήγορση και συσπειρωμένο δίπλα στην ομάδα καλούν τον κόσμο της Αναγέννησης Καρδίτσας οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΣΑ. Μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «Ultras Gate 3» γίνεται λόγος για πέναλτι-εφεύρεση στην αναμέτρηση με την Λαμία, ενώ δεν λείπουν οι «βολές» προς τον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Μετά και το τέλος αυτής της αγωνιστικής θα θέλαμε να προβούμε στις εξής δηλώσεις: Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρότη Λιανοκλαδίου (Λαμία), η ομάδα μας χάνει πάλι από ένα πέναλτι-εφεύρεση.

Τελικά κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου η κλάψα μιας εβδομάδας έπιασε τόπο. Αλλά να ξέρετε ότι οι μεγάλες κουβέντες θέλουν και μεγάλα παντελόνια (τα οποία δε φοράτε). Πλέον εσείς και οι δήθεν σωτήρες του ποδοσφαίρου είστε ανεπιθύμητοι στον κόσμο της Καρδίτσας. Καλούμε τον κόσμο της Καρδίτσας, οργανωμένο και μη, να βρίσκεται σε εγρήγορση και συσπειρωμένος δίπλα στην ομάδα.

Εμείς με τη σειρά μας θα είμαστε έξω από το γήπεδο τη Παρασκευή στο ματς με τη Λάρισα υποστηρίζοντας την ομάδα με το τρόπο μας. Συνάντηση στο Άγαλμα Πλαστήρα στις 16:30 και από εκεί θα φύγουμε όλοι για το αθλητικό πάρκο!

Υ.Γ.1 Κοντέ ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου…
Υ.Γ.2 Δεν σ’ αφήσαμε μόνη ΠΟΤΕ!!!».

Last modified onΤετάρτη, 09 Δεκέμβριος 2015 11:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep