«Ο κόσμος μας έσπρωξε»

Ο Χάρης Σιλιγαρδάκης αναφέρθηκε στη νίκη (2-1) της Λαμίας απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Για το τρίποντο σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας και την παραμονή του Πανουργιά Παπαϊωάννου μίλησε στο STAR Κεντρικής Ελλάδας ο Χάρης Σιλιγαρδάκης. Όπως τόνισε, ο κόσμος έσπρωξε τους «κυανόλευκους» στο τρίποντο. Αναλυτικά είπε:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Αιφνιδιαστήκαμε, αλλά αντιδράσαμε. Ήταν μία μέτρια μέρα για μας. Δεν παρουσιάσαμε πολύ καλό πρόσωπο. Δεν αφήσαμε το παιχνίδι σε καμία περίπτωση και ανταμειφθήκαμε. Ο Γιώργος Βαζάκας έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και μας έχει βοηθήσει σε όλους τους τομείς. Έχουμε βάλει τις βάσεις και χτίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον».

Για τη διαιτησία στην Κέρκυρα και αν συσπείρωσε η παραμονή Παπαϊωάννου:
«Μας είχε προκαλέσει εκνευρισμό. Ο πρόεδρος ηρέμησε, είδε τα πράγματα από άλλη οπτική. Πίστευε στο έργο που γίνεται επί ημερών Βαζάκα, βλέπει τις δυνατότητες που υπάρχουν και έμεινε».

Για το πρωτάθλημα:
«Το επίπεδο έχει ανέβει. Δεν υπάρχουν μεγαθήρια, οπότε είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό. Είναι νωρίς να μιλάμε για φαβορί. Έχουν προβάδισμα ΑΕΛ, Απόλλων, Τρίκαλα, Κέρκυρα, αλλά υπάρχουν ακόμα 23 παιχνίδια».

Για την παρουσία του στη Λαμία:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν το περίμενα. Νιώθω πολύ καλά και στην πόλη και στην ομάδα. Ειδικά οι άνθρωποι της ομάδας είναι δίπλα μου και τους ευχαριστώ».

Για τη συμπαράσταση των οπαδών:
«Οι συμπαίκτες μου κι εγώ τους ευχαριστούμε. Ήταν ο 12ος παίκτης μας. Ο κόσμος μας έσπρωξε στη νίκη. Μας έδωσε ώθηση».

Απόδοση: flnews

Last modified onΤρίτη, 08 Δεκέμβριος 2015 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep