«Πρώτο θέμα ο Γιαννουλάκης»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας συνεχίζει με… αμείωτο ρυθμό τις «βολές» κατά του ρέφερι του αγώνα με την Λαμία

Η δυσαρέσκεια και η οργή στις τάξεις της Αναγέννησης Καρδίτσας για τις αποφάσεις του ρέφερι Γιαννουλάκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία παραμένουν αμείωτες. Με νέα τους τοποθέτηση οι Θεσσαλοί αναφέρουν πως ο εν λόγω διαιτητής έχει γίνει πρώτο θέμα στον Τύπο, ενώ παράλληλα ζητούν εξηγήσεις από τους αρμόδιους.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Πρώτο θέμα σε όλο τον τύπο της Ελλάδας έγινε η διαιτησία του κ. Γιαννουλάκη στο παιχνίδι της Λαμίας και τα απίθανα σφυρίγματά του με αποκορύφωμα τον μη καταλογισμό του πέναλτι στην ομάδα μας σε διπλό χέρι του ποδοσφαιριστή Λεάντρο εντός περιοχής και την υπόδειξη πέναλτι υπέρ της Λαμίας στο 90' σε χτύπημα της μπάλας στον... γοφό του Ακασού!

Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν και μάλιστα στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας "ΓΚΟΛ" και στη στήλη "Κακίες" του Άκη Τριανταφύλλου υπάρχει μια περίοπτη αναφορά για την διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα. Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής: "Φώναξε ο Πανουργιάς στη Λαμία, ο Γιαννουλάκης συστημένος τον σφύριξε και πήρε το τρίποντο. Για έκτο χρόνο ο Χανιώτης παραμένει ο "ράμπο" της Κατηγορίας!"

Αλήθεια τι συμβαίνει εδώ; Ξέρουν κάτι περισσότερο από εμάς τους "κοινούς θνητούς" όλοι όσοι αναφέρονται στην διαιτησία και στις επιδόσεις του εν λόγω κυρίου; Μπορούν να μας εξηγήσουν κάτι οι αρμόδιοι περί αυτού; Ευχόμαστε όλα να είναι τυχαία και όλα όσα έγιναν στην Λαμία (αλλά και σε προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας μας) να εντάσσονται σ' αυτό που ονομάζουμε "ανθρώπινα λάθη"... Στο μεταξύ το βίντεο του αγώνα με τις απίθανες φάσεις έχει κάνει το γύρο της Ελλάδας!».

1 comment

  • ελλην
    ελλην Τρίτη, 08 Δεκέμβριος 2015 14:37 Comment Link

    ο διαιτητης μια χαρα ηταν και επρεπε να ειχε αποβαλλει τον μπλεντι της καρδιτσας απ΄το πρωτο ημιχρονο.Μονο οτι τους βολευει δειχνουν.Μια ζωη στη κλαψα το προαστιο της λαρισσας.Τι ναπουμε και μεις για τη διαιτησια που περυσι ειχαμε τη καλυτερη ομαδα;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep