«Δεν συγκρινόμαστε με την Καρδίτσα»

Σύμφωνα με τον Γιάννη Καραλή η Λαμία έχει πρωτοκλασάτους παίκτες και δεν μπορεί να συγκριθεί με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο επιθετικός της Λαμίας, Γιάννης Καραλής, που σημείωσε το πρώτο γκολ στη νίκη (2-1) της ομάδας του επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου ότι «δεν υπάρχει σύγκριση δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η ομάδα μας έχει πρωτοκλασάτους παίκτες».

Αναλυτικά είπε: «Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με ιδιαιτερότητα καθώς οι ομάδες είναι κοντά σε απόσταση και αυτά τα τοπικά ντέρμπι κρύβουν πολλά. Αιφνιδιαστήκαμε λίγο που μείναμε πίσω στο σκορ αλλά η ομάδα έδειξε μεγάλα αποθέματα. Δεν υπάρχει σύγκριση δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η ομάδα μας έχει πρωτοκλασάτους παίκτες, δουλεύουμε καλά και ήταν θέμα χρόνου να βγάλουμε αυτό το πρόσωπο. Νομίζω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε, έχουμε δύσκολα παιχνίδια μέχρι τα Χριστούγεννα και θέλουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει και να πλασαριστούμε εκεί που πρέπει».

Από την πλευρά του ο βοηθός του Γιώργου Βαζάκα, Απόστολος Παπανικολάου, τόνισε: «Μετά το άτυχο αποτέλεσμα που είχαμε την προηγούμενη Κυριακή καταφέραμε σήμερα και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Μια νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, βγάλαμε πάθος, βγάλαμε ψυχή, είχαμε διάθεση για τρέξιμο και καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι που είναι στα Τρίκαλα. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας και καλή συνέχεια στην ομάδα της Αναγέννησης».

Last modified onΚυριακή, 06 Δεκέμβριος 2015 20:25

3 comments

  • ελλην
    ελλην Τρίτη, 08 Δεκέμβριος 2015 17:06 Comment Link

    Λες οτι εχεις 111 χρονια ιστοριας δηλαδη εχετε ποιο μακρα ιστορια και απ΄αυτη του ολυμπιακου.Αληθεια το 1904 παιζατε μπαλα στο μποστανι με τα πεπονια; Να σου θυμισω οτι πριν 60-70 χρονια ο δομοκος ηταν μεγαλυτερος απ΄το χωριο σου.Και να ξερεις οτι στον αγροτη και στη λαμια χρωστας το οτι εισαι στη φουντμπολ λιγκ.

  • ελλην
    ελλην Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 14:57 Comment Link

    Ο αγροτης φιλε ανηκει στο δημο ΛΑΜΙΑΣ.

  • ΑΣΑ3
    ΑΣΑ3 Κυριακή, 06 Δεκέμβριος 2015 23:22 Comment Link

    καραλη εισαι πολυ λιγος για να μιλισεις για την ΑΣΑ 111 χρονια ανοθευτης ιστοριας...πολλοι θα ηθελαν την νοικοκοιρωσινη την σιγουρια και το οικογενειακο κλιμα που υπαρχει...βγες και ανακαλεσε αυτο που ειπες γιατι υπαρχει και δευτερος γυρος...τελος να σου θυμισω οτι παιζεις στον αγροτη λιανοκλαδιου και η ποιοτητα της ομαδας σου φαινετε απο την φαση του 90...το ποιοτικο ροστερ θελει την σφυριχτρα....

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep