«Η μπάλα τιμωρεί»

Οι παίκτες του Αχαρναϊκού αδικούν τον εαυτό τους, τόνισε μεταξύ άλλων μετά την ήττα από τα Τρίκαλα ο Σίνισα Γκόγκιτς

Στο γεγονός πως ο Αχαρναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε το διάστημα που είχε καλύτερη απόδοση για να «τελειώσει» το ματς με τα Τρίκαλα στάθηκε ο Σίνισα Γκόγκιτς ύστερα από την εντός έδρας ήττα της ομάδας του Μενιδίου (1-2).

«Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι μέχρι τον τραυματισμό του Ματσούκα που ήταν ο καλύτερος από τους 22 παίκτες. Ύστερα κάναμε αλλαγές υποχρεωτικά και τα Τρίκαλα πήραν μέτρα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και πραγματικά αδικούν τον εαυτό τους. Τέταρτη φορά χάνουμε παιχνίδι στο τέλος. Από το 80’ και μετά. Κάποια πράγματα πρέπει να τα διορθώσουμε γιατί εκεί που είσαι καλύτερος πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι. Εμείς δυστυχώς δεν το κάναμε και καθώς παίζαμε με ποιοτική ομάδα το πληρώσαμε. Στο πρώτο και στο δεύτερο γκολ, γιατί είχαμε εμείς κόρνερ πάντα αφήνουμε δυο παίκτες πίσω  και παίκτη έξω από την περιοχή. Δυστυχώς δεν πήραμε την μπάλα έξω από την περιοχή, έγινε μια κόντρα επίθεση με ένα πολύ καλό παίκτη (Γκμπαλέ) που έφτιαξε το πρώτο γκολ και έβαλε το δεύτερο» επεσήμανε στην αρχική του τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου.

Όσο για το αν στα τελευταία λεπτά των αγώνων ο Αχαρναϊκός ξεμένει από δυνάμεις, δήλωσε: «Δεν συμφωνώ ότι μένουμε από δυνάμεις. Όλα τα γκολ που έχουμε δεχτεί είναι από προσωπικά λάθη. Χρειαζόμαστε περισσότερη συγκέντρωση στο τέλος του παιχνιδιού. Εκτός από τον Εργοτέλη που άξιζε τη νίκη, στα υπόλοιπα παιχνίδια που χάσαμε ήμασταν καλύτεροι. Δυστυχώς εκεί που είσαι καλύτερος, δεν βάζεις γκολ και η μπάλα τιμωρεί. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα και στον κόουτς (Παναγόπουλο) και καλή συνέχεια».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep