To σκορ ξέφυγε... στο τέλος

Η Αναγέννηση ηττήθηκε 4-0 από τον Ηρακλή με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης Κυπέλλου.

Η εμφάνιση της Αναγέννησης Καρδίτσας δεν δικαιολογεί την ήττα με 4-0 από τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη, αλλά η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη πλήρωσε την αδικαιολόγητη αδράνειά της στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ο Γηραιός μπορεί να είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του, αλλά δεν ήταν τόσο επικίνδυνος ώστε να δημιουργήσει κινδύνους στην άμυνα των Θεσσαλών.

Ο Γιάννης Λουκίνας δεν μπορούσε να βρει τα πατήματλα του, ενώ και η άμυνα των «κιτρινόμαυρων» δεν άφηνε πολλά περιθώρια, αφού είχε σωστές αντιδράσεις. Στο 24ο λεπτό πλήρωσαν την λάθος έξοδο του Τσάμη, με τον Καρασαλίδη να στέλνει με το σώμα την μπάλα στα δίχτυα στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Ιντζόγλου. Στο δεύτερο ημίχρονο μια στημένη φάση έφερε το 2-0 με τον Χαντί να κάνει γκολ το φάουλ που κέρδισε ο Ηρακλής στα όρια της μεγάλης περιοχής.

Από εκεί και πέρα, όλα άλλαξαν όταν μπήκε ο Περόνε στο γήπεδο, έκανε τις παράλληλες κινήσεις που ήταν απαραίτητες για να σπάσουν την άμυνα της ομάδας της Καρδίτσας και έτσι με δύο γκολ (85' και 86') μετέτρεψαν το απλό 2-0 στο βαρύ 4-0. Έπειτα από τις δύο ήττες στον θεσμό η Αναγέννηση αποχαιρέτησε τις όποιες ελπίδες για πρόκριση στους «16».

ΤO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ                       Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4-0

ΓΚΟΛ: 24' Καρασαλίδης, 58' Χαντί, 85',86' Περόνε

HΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Καρλίτος, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Ζαμπάζης, Ιντζόγλου (68' Στάμου), Κυριακίδης (78' Πουρτουλίδης), Λουκίνας (73' Περόνε), Τσιλιανίδης, Χαντί.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Τζάνης, Γκόλιας (70' Στάμος), Σάββας, Ρούσσης, Μοσχάκης, Ακασού, Κοντός (79' Μπιτέλης), Μαυριάς, Τσίτας, Σκαθαρούδης (85' Πιτταράς).

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών) Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

Media

Last modified onΠαρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 00:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep