Ήττα – αποκλεισμός στη Λαμία

Η ομάδα της Φθιώτιδας ηττήθηκε και από τον Ατρόμητο με 2-0 αποχαιρετώντας ουσιαστικά τον θεσμό του Κυπέλλου

Με την διαφορά της κατηγορίας να είναι εμφανής η Λαμία ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ατρόμητο με 2-0 και μην έχοντας βαθμό μετά και την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου, λέει «αντίο» στον θεσμό.

Δύσκολο ήταν το έργο των παικτών του Γιώργου Βαζάκα απέναντι σε μια εκ των κορυφαίων ομάδων της Super League. Η υπεροχή των φιλοξενουμένων φάνηκε ήδη από το πρώτο μέρος όπου βρέθηκαν δυο φορές μια «ανάσα» από το γκολ όταν στο 37’ ο Πανέτσος απέκρουσε σουτ του Μπάλλα με τη βοήθεια του δοκαριού, ενώ στο 44’ ο Κυβρακίδης είδε το σουτ που επιχείρησε να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διατηρήσου ανέπαφη την εστία τους και στο 58’ ο Ναπολεόνι συνδυάστηκε με τον Μπρίτο και με σουτ από πλάγια νίκησε τον Πανέτσο ανοίγοντας το σκορ. Οι Περιστεριώτες πέτυχαν και δεύτερο γκολ όταν στο 66’ ο Ναπολεόνι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε από τον Κοντέων, ο οποίος ωστόσο δεν φάνηκε να τον ανατρέπει.

Το 2-0 υπέρ του Ατρόμητου έμεινε ως το τέλος με τους νικητές να φτάνουν τους 4 βαθμούς, ενώ η Λαμία βρίσκεται στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου χωρίς βαθμό. Έτσι, η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με την Βέροια εντός έδρας έχει καθαρά τυπικό χαρακτήρα για την ομάδα του Βαζάκα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Πανέτσος, Τσόπελας, Καλαϊτζίδης, Τόσκας (74' Μπουλούλης), Ν' Γκουέμ, Κοντέων, Νατσιόπουλος, Σερτζίνιο (38' λ.τρ. Καραγιάννης), Κοτσώνης, Αλεξίου, Παπαευθυμίου (63' Αντωνίου).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κοντοές, Μπρίτο, Ουσέρο, Ναπολεόνι (69' Πίτου Γκαρσία), Μπάλλας, Στόιτσεφ (81' Λημνιός), Κιβρακίδης, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Μπαστακός (87' Ούμπιντες).

Media

Last modified onΠαρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 00:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep