«Να δικαιώσουμε τον πρόεδρο»

Αισιόδοξος για την πορεία του Αγροτικού Αστέρα στη συνέχεια του πρωταθλήματος εμφανίζεται ο Δημήτρης Γιάντσης

Ο Αγροτικός Αστέρας έχει όλα τα εφόδια για να φτάσει ψηλά σύμφωνα με τον Δημήτρη Γιάντση. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός των «σταχυοφόρων» εμφανίζεται ικανοποιημένος από τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα και τονίζει πως οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να δικαιώσουν την διοίκηση που τους τα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5»:

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη: «Ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, όχι ότι δεν παίζαμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, απλά μας έλειψε το εύκολο γκολ. Καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές και κρατήσαμε εύκολα το αποτέλεσμα».

Για το τι έφταιξε στα προηγούμενα παιχνίδια: «Είναι λόγω ικανότητας, είτε λόγω τύχης, γενικά δεν μας πήγε καθόλου καλά το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω τώρα μετά από αυτή τη νίκη να πάμε πολύ καλύτερα γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Για τις φιλοδοξίες της ομάδας: «Φιλοδοξίες πάντα υπάρχουν παρ’ όλο που μείναμε πίσω. Το πρωτάθλημα της Football League είναι πολύ αμφίρροπο. Ο πρώτος μπορεί να χάσει από τον τελευταίο. Δεν είμαστε μακριά από τις πρώτες θέσεις. Με 2-3 θετικά αποτελέσματα αυτομάτως ανεβαίνεις πολύ ψηλά. Δεν έχουμε φτάσει ούτε στα μισά».

Για τα χαρακτηριστικά της ομάδας: «Η ομάδα μας προσπαθεί να παίξει παιχνίδι κατοχής αφού έχουμε ποιοτικούς παίκτες. Δεν βοηθούν τα γήπεδα στη Football League και αρκετές φορές υποχρεωθήκαμε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του πρωταθλήματος. Αλλάξαμε προπονητή, από αύριο ξεκινάμε μαζί του. Γενικότερα, έχουμε όλα τα εφόδια για να πάμε πολύ ψηλά».

Για την διοίκηση: «Γνωρίζετε πολύ καλά πως ειδικά στη Β’ Εθνική, υπάρχουν ομάδες με πολλά προβλήματα. Εμείς έχουμε την τύχη να υπάρχει μια διοίκηση που τα παρέχει όλα και είμαστε υποχρεωμένοι να την δικαιώσουμε. Το αισθανόμαστε αυτό. Ξέρουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες. Ξέρουμε τι γίνεται σε άλλες ομάδες. Ελπίζουμε στο τέλος να έχουμε καταφέρει κάτι καλό και να δικαιώσουμε τον πρόεδρο».

Για τον Ηρακλή, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα: «Το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα του Ηρακλή ήταν πολύ βελτιωμένη και πήρε δίκαια τη νίκη. Το ξέραμε από πριν ότι αυτή η χρονιά θα είναι μεταβατική για τον Ηρακλή. Άλλο Football League και άλλο Super League. Δε ξεκίνησε καλά, όμως άρχισε και βρίσκει τα πατήματα του. Μαθαίνει πιο πολύ την Α’ Εθνική, από εδώ και πέρα θα είναι καλύτερος ο Ηρακλής! Στη Β’ Εθνική είναι περισσότερο παιχνίδι δύναμης, ενώ στη μεγάλη κατηγορία το παιχνίδι είναι γρήγορο και παίζει ρόλο η εμπειρία και η ποιότητα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep