«Η πλέον αλήτικη έδρα»

Ευγνωμοσύνη στους οπαδούς από την ΑΕΛ με «σκληρή» ανακοίνωση για παίκτες της Παναχαϊκής και διαιτησία

Με σκληρές εκφράσεις οι ιθύνοντες της ΑΕΛ εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την συμπεριφορά ορισμένων παικτών της Παναχαϊκής, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το Παμπελοποννησιακό ως την πλέον αλήτικη έδρα που συνάντησαν την τρέχουσα σεζόν. Επίσης, οι «βυσσινί» εξέφρασαν και την ευγνωμοσύνη τους στους οπαδούς της ομάδας που στάθηκαν δίπλα της στο εν λόγω παιχνίδι.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Ως διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη μας στους οπαδούς μας οι οποίοι για άλλη μια φορά ήταν συγκλονιστικοί και ενίσχυσαν επί 96 λεπτά την τιτάνια προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας να αντιμετωπίσουν την απόλυτη αλητεία των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναχαϊκή, οι οποίοι με επικεφαλής τον δήθεν Λαρισαίο Σιατραβάνη και τους "στεναχωρημένους" Χρήστου και Πινδώνη δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να τους βρίζουν και να τους προκαλούν σε κάθε φάση, ώστε ο ενορχηστρωτής του εγκλήματος Μιχαηλίδης να τους αποβάλλει. Οι οπαδοί μας ήταν αυτοί που πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας να φύγουμε αήττητοι από την πλέον αλήτικη έδρα που συναντήσαμε μέχρι σήμερα.

Καλούμε σε γενική συστράτευση τους οπαδούς μας τόσο στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΠΑΕ Ξάνθη την Τετάρτη, όσο και στο παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή με την ΠΑΕ Κέρκυρα, ώστε να δείξουμε για άλλη μια φορά στην Ελλάδα ποιο είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο και ότι όλοι αυτοί οι συνεργάτες του υποκόσμου του ποδοσφαίρου που από το 2008 κυριαρχούν στη Football League δεν μπορούν να αγγίξουν τη σημερινή ΠΑΕ ΑΕΛ».

Last modified onΔευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 10:14

4 comments

  • Στεφανακος Πγε
    Στεφανακος Πγε Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 19:21 Comment Link

    χαχαχαχ ΕΛα ρε αυτα ελεγε ο κουγιας οταν ηταν σε μας..
    περσινα ξινα σταφυλια!!
    Περι αλητειας ποδοσφαιρου σε ορισμενες εδρες και η ομαδα του η παναγια..
    Ο ιδιος ειναι μεσα στην λαμογια στην κλεψια,,, και ο ιδιος ειναι ο υποκοσμος που διαλυει ιστορικες ομαδες!!

  • ΣΙΝ
    ΣΙΝ Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 14:24 Comment Link

    Αν τον τσούζει λέει... Όταν ήρθε έπαιζε σε γεμάτο γήπεδο και μετά άφηνε τους παίκτες απλήρωτους, έφερε στην ομάδα κάθε καρυδιάς καρύδι, μέχρι και η αντιτρομοκρατική συνέλαβε συνεργάτη του. Έκανε (και θα δικαστεί κάποτε, αν και παίρνει απανωτές αναβολές) δωροδοκία, πλαστογραφία, ούτε ισολογισμούς δεν δημοσίευε, κοντά δυο εκατομμυριάκια χρέος άφησε, έδερνε παίκτες, αντίπαλες ομάδες, εκβίαζε από αστυνομικούς, δικαστικούς, διαιτητές, παράγοντες, οπαδούς, δημάρχους, δημοσιογράφους. Σε λίγους μήνες θα έχει μηνύσει όλα τα ΜΜΕ της Θεσσαλίας και δεν θα σας αναφέρουν ούτε κατα λάθος μην τους πάρει τα σπίτια. Ίσως να αφήσει κάποιον αποκλειστικό δημοσ. να μιλάει μόνος του με τις ώρες. Νομίζετε ότι θα σας ανεβάσει; Ο άνθρωπος είναι για το Δαφνί.
    Αν νομίζετε ότι κάνω κανένα λάθος, ψάχτε μόνοι σας, έστω τις δηλώσεις του, ή ρωτήστε παίχτες, δημοσιογράφους...

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 13:40 Comment Link

    Τι λες ρε φίλε...τι να τον τσούζει...τωρα κόβει τριπλάσια απ ότι κόψατε εσείς το Σάββατο!!! Καλή συνέχεια στην ομάδα σας παίξατε καλύτερο ποδόσφαιρο κ αξιζατε τη νίκη...αλλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο...πιστεύω πως θα καταφέρετε να σωθείτε... Και του χρόνου να παλέψετε για άνοδο...φέτος η μια θέση έχει καπαρωθεί κ τ δεύτερη την κυνηγανε άλλοι...!!!

  • παναχας
    παναχας Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 12:31 Comment Link

    ΣΕ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΤΑ 4.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΚΟΒΕΣ ΟΥΤΕ 500...
    ΠΑΡ' ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΣΟΥΝ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΥΘΗΜΙΤΟΣ...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep