«Χτύπησαν τον Ντόστανιτς»

Ο Κώστας Κατσάρας έκανε δηλώσεις για λογαριασμό της ΑΕΛ, αφού ο Ράτκο Ντόστανιτς τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην συνέντευξη Τύπου. Ο Κώστας Κατσάρας έκανε δηλώσεις για λογαριασμό της ΑΕΛ, αφού ο Ράτκο Ντόστανιτς τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ράτκο Ντόστανιτς, δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου και ο βοηθός του, Κώστα Κατσάρας, είπε πως τον τραυμάτισαν μετά την ισοφάριση και δεν μπορούσε να κάνει δηλώσεις.

«Ο προπονητής μας δέχθηκε επίθεση στο γκολ της ισοφάρισης και δεν κατάφερε να βρεθεί στην αίθουσα Τύπου»

Με αρκετή ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση Παναχαϊκή – ΑΕΛ και μια από τις αιτίες ήταν πως ο τεχνικός της ομάδας της Λάρισας, Ράτκο Ντόστανιτς, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, αφού τον χτύπησαν μετά το γκολ της ισοφάρισης. Δηλώσεις έκανε ο βοηθός του, Κώστας Κατσάρας.

«Ο προπονητής μας δεν ήρθε γιατί δέχθηκε επίθεση στο γκολ της ισοφάρισης και δεν κατάφερε να βρεθεί στην αίθουσα Τύπου. Η Παναχαϊκή ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος αλλά καταφέραμε και πήγαμε στα αποδυτήρια με το μηδέν.

«Η ικανότητα και η δύναμη της κάθε ομάδας φαίνεται μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και το αποδείξαμε ακόμα μία φορά. Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι αυτός είναι ο μοναδικός στόχος μας» 

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αν και με δέκα παίκτες, και δεν απειληθήκαμε καθόλου. Ενώ ήμασταν σωστά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε έστω και στην τελευταία φάση με τον τερματοφύλακά μας.

Η ικανότητα και η δύναμη της κάθε ομάδας φαίνεται μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και το αποδείξαμε ακόμα μία φορά. Να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την δουλειά και την προσπάθεια που βγάζουν συνέχεια και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος μας».

«Η δεύτερη κίτρινη που ήρθε στον Γιοβάνοβιτς παράλληλα και η αποβολή του, ήρθε από ένα φάουλ πάνω στον Ουρτάδο που δεν δόθηκε ποτέ νωρίτερα. Επίσης ζητάμε και ένα πέναλτι, όπου ο αμυντικός άθελά του βρίσκει τη μπάλα με το χέρι»

Για την διαιτησία: «Η δεύτερη κίτρινη που ήρθε στον Γιοβάνοβιτς ήρθε από ένα φάουλ πάνω στον Ουρτάδο που δεν δόθηκε ποτέ νωρίτερα. Επίσης ζητάμε και ένα πέναλτι, όπου ο αμυντικός άθελά του βρίσκει τη μπάλα με το χέρι, αλλά αποκτά πλεονέκτημα μέσα στην περιοχή, ενώ έχουμε και τις πολλές αδικαιολόγητες κάρτες κατά την άποψη μας». 

ΠΗΓΗ: http://athleticlarissa.gr/

Last modified onΚυριακή, 29 Νοέμβριος 2015 02:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep