«Δεν είμαι δούλος της Football League»

Σύμφωνα με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου στη Football League επικρατεί καθεστώς Βασιλευόμενης Δημοκρατίας.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport24 Radio 103.3» και αναφέρθηκε στους λόγους που ανακοίνωσε ότι η ομάδα θα αποσυρθεί από τη Football League. «Στη Football League επικρατεί ένα καθεστώς βασιλευόμενης δημοκρατίας. Υπάρχει ο βασιλιάς και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε οι δούλοι. Εγώ δεν έχω μάθει να είμαι δούλος» είπε.

Για την απόφασή του να ανακοινώσει την απόσυρση της Λαμίας από το πρωτάθλημα: «Η πρότασή μου είναι να μην κατέβουμε με τον Ατρόμητο και να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα. Έχουμε διοικητικό συμβούλιο σήμερα. Αυτό βεβαίως θα έχει κυρώσεις γιατί θα διαλυθεί η ΠΑΕ και θα μείνει ο Ερασιτέχνης. Η απόφαση είναι προσωπική, δεν ξέρω τι θα κάνει ο κόσμος. Εγώ σαν μεγαλομέτοχος αποσύρομαι και όποιος θέλει αύριο μπορεί να έρθει και να πάρει δωρεάν τις μετοχές. Δεν ξαναπατάω σε ελληνικό γήπεδο».

Για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα: «Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, η Λαμία μόνο σε τρεις αγώνες έχει τελειώσει με 11 παίκτες. Κάποιοι δεν μας θέλουν και αυτό το πρωτάθλημα είναι σκηνοθετημένο, κάποιοι κάνουν τους ηθοποιούς. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο».

Αν επιρρίπτει κάπου ευθύνες: «Η διοργανώτρια άρχη φέρει μεγάλη ευθύνη, συνέχεια λένε ότι δεν φταίνε και κωφεύουν. Ακόμη και εκεί όμως επικρατεί ένα καθεστώς βασιλευόμενης δημοκρατίας. Υπάρχει ο βασιλιάς και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε οι δούλοι. Εγώ δεν έχω μάθει να είμαι δούλος».

Για το αν μίλησε με τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Σπύρο Καλογιάννη: «Ο κ. Καλογιάννης είναι πρόεδρος της Λίγκας, όμως ακόμη και αυτό προκαλεί απορίες. Πως γίνεται να είναι πρόεδρος στην Λίγκα χωρίς να έχει ομάδα; Εκτός αν έχει και δεν μας το λέει. Η Λαμία είναι μια καθαρή ομάδα και δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα. Η διοργανώτρια αρχή δεν κάνει τίποτα, απλώς πήρε τις χορηγίες και τις μοιράζει όπως η ίδια επιθυμεί. Αν δείτε και το περσινό πρωτάθλημα θα διαπιστώσετε κάποια γεγονότα, ούτε τότε ήταν όλα ωραία. Έχει ενδιαφερθεί κανείς να δει ποιες ομάδες στην Λίγκα πληρώνουν Εφορία και ΙΚΑ; Δυστυχώς στην Football League δεν αξίζει να ασχολούνται σοβαροί άνθρωποι. Χαρά στο κουράγιο των σωστών επιχειρηματίων που ασχολούνται, το δικό μου κουράγιο τελείωσε εδώ».

Last modified onΣάββατο, 28 Νοέμβριος 2015 13:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep