«Εμείς υγιείς, οι άλλοι;» (video)

Ο Γιώργος Βαζάκας αναρωτήθηκε πώς έκαναν μεταγραφές ΑΕΛ, Παναχαϊκή, Ελευσίνα και Ζάκυνθος.

Για την έως τώρα πορεία της Λαμίας, τους στόχους του και το πρωτάθλημα της Football League μίλησε στο STAR Κεντρικής Ελλάδας ο Γιώργος Βαζάκας. Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας υποστήριξε ότι η πολιτεία πρέπει να παρέμβει και αναρωτήθηκε πώς κάνουν μεταγραφές ομάδες όπως η ΑΕΛ, η Παναχαϊκή, η Ελευσίνα και η Ζάκυνθος... Παράλληλα σημείωσε ότι τον Δεκέμβριο θα προβιβαστούν τέσσερα παιδιά από την ομάδα Νέων.

Το flnews απομαγνητοφώνησε τη συνέντευξή του και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του...Σημειώνεται ότι μετα την ανάρτηση του flnews, από το video στην ιστοσελίδα starsports "κόπηκαν" οι τοποθετήσεις του σε βάρος της Ελευσίνας. Στο 18:40 του βίντεο που υπάρχει στο τέλος του κειμένου (από το web tv του STAR) δείτε το σχετικό απόσπασμα για ΑΕΛ, Ελευσίνα χωρίς την... κομμένη τοποθέτηση.

Για το πρωτάθλημα:
«Τα προηγούμενα ήταν επιπέδου Γ' Εθνικής. Βέβαια, υπάρχουν προβλήματα. Η ΑΕΛ βλέπουμε ότι έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση, η Παναχαϊκή που έχει τόσο καλό υλικό και είναι ιστορική έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, η Ελευσίνα και άλλες. Αν αντέξουν θα έχουμε ισορροπημένο πρωτάθλημα. Η Λάρισα έχει μία παρουσία που αιφνιδιάζει. Τη βοήθησε και το πρόγραμμα, έστησε την ομάδα όπως έπρεπε και έχει ένα γήπεδο - στολίδι στο οποίο 100 οπαδοί μπορούν να ακουστούν σαν 1.000.

Τη Λαμία πολλοί δεν την υπολόγιζαν και έλεγα μην βιάζεστε. Έχουμε διανύσει το 1/4 του πρωταθλήματος. Θα γίνουν αρκετές ανατροπές και πολλές ομάδες θα μονομαχήσουν για τη 2η θέση».

Για την κρίση:
«Έχει επηρεάσει, αλλά πρέπει να τηρηθούν οι νόμοι στο έπακρο. Δεν γίνεται η Λαμία που έχει έναν παράγοντα που βάζει τα λεφτά του να παίρνει παίκτες και να ενισχύεται και η Ελευσίνα που δεν πληρώνει. Να ελέγχουν από πού και πώς τους παίρνουν! Η Λάρισα έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Πώς κάνει μεταγραφές; Πώς κάνουν άλλες ομάδες; Δεν γίνεται να είναι στο ίδιο ύψος ομάδες που στη διάρκεια θα βγάλουν προβλήματα με άλλες που είναι συνεπείς.

Ο Παπαϊωάννου στηρίζει την ομάδα, η ΠΑΕ είναι υγιής και βλέπετε ότι η Ζάκυνθος παίρνει σχεδόν τους ίδιους παίκτες. Εκεί πρέπει να επέμβει η πολιτεία».

Για τη βελτίωση της Λαμίας:
«Στηρίζομαι στη δουλειά. Αξιολογήσαμε το υλικό. Δεν θα ματώσει η διοίκηση τον χειμώνα. Η ομάδα ήταν κάτω από τη γραμμή χωρίς να έχει οικονομικά προβλήματα. Επανήλθαν παίκτες - κλειδιά και η ομάδα αντέδρασε. Έχουμε βελτιωθεί, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος. Περιμένω περισσότερα.

Από το προηγούμενο ματς δείξαμε ότι πατάμε σε σταθερό έδαφος και βγάζουμε όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Τακτικά πηγαίνουμε πολύ καλά. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο Βόλο από πέναλτι που θα μπορούσε να μη δοθεί και ένα από τον Εργοτέλη. Έλειπαν ορισμένοι εργάτες - παίκτες και ποιοτικοί όπως ο Σερζίνιο, ο Καραγιάννης, ο Πίντο. Ο Πίντο είχε θλάση, πήρε πολλά κιλά, αλλά ο γυμναστής δούλεψε μαζί του και πλέον τραβάει την ομάδα. Ο Τζόκιτς δημιουργεί, ενώ παίκτες - εργαλεία σαν τον Σιλιγαρδάκη δεν υπάρχουν πολλοί. Είδατε ότι η Παναχαϊκή δεν έκανε ούτε φάση παρότι παίζαμε με δέκα».

Για τον στόχο:
«Πρώτος είναι να πατά η ομάδα καλά στα πόδια της, να είναι ανταγωνιστική και με μέλλον. Θέλει προσπάθεια και αγώνα. Δεν γινόταν να πάω σε μία ομάδα και να μην θέλω να είναι ανταγωνιστική. Θα δείξει η πορεία σχετικά με την ενίσχυση και τις αποχωρήσεις. Αν δεν υπάρχουν προοπτικές για κάτι παραπάνω τον Δεκέμβριο δεν θα ματώσει η διοίκηση».

Για τον Παπαϊωάννου:
«Γι' αυτόν ήρθα και για τον κόσμο. Είχα παίξει αντίπαλος με την Καλαμαριά και το γήπεδο είχε 8.000 κόσμο. Είμαστε σε καλό δρόμο. Αν ο κόσμος δει, θα έρθει στο γήπεδο. Ο Παπαϊωάννου είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας».

Για το τιμ:
«Δουλεύουν όπως πρέπει και κάνουμε βήματα μπροστά. Η Λαμία περπατά και θα την κάνουμε να τρέχει. Εγώ ελέγχω, οι συνεργάτες μου δουλεύουν και είναι σημαντικό ότι όλα τα παιδιά είναι από την πόλη και αγαπούν αυτή την ομάδα».

Για τους Νέους:
«Τον Δεκέμβριο θα ανέβουν τέσσερις στην πρώτη ομάδα. Ο Παπαευθυμίου είναι παίκτης που θα παίξει, ο Αλεξίου έχει προσόντα, ο Αντωνίου με ανάλογη δουλειά και προσαρμογή, τον Αντωνόπουλο τώρα τον βλέπω και δείχνει ότι μπορεί, τον Πανέτσο τον ανέβασα εγώ και έχει προσόντα. Μετά τις 10 Δεκεμβρίου θα περάσουν εργομετρικά και 3,4 παιδιά από τους Νέους για να τους πάρουμε στην πρώτη ομάδα. Στόχος μου είναι όταν φύγω και έρθω ξανά να έχω μόνο φίλους. Και όλοι να λένε ότι με τον Βαζάκα προπονητή χτίστηκε μία ομάδα με μέλλον».

Last modified onΠέμπτη, 26 Νοέμβριος 2015 00:59

1 comment

  • AEL
    AEL Τετάρτη, 25 Νοέμβριος 2015 15:25 Comment Link

    Απωθημένο θα σου μείνει η ΑΕΛ Βαζάκα. Αλλά καλό είναι προτού την βάλεις στο στόμα σου να το πλένεις με άκουα φόρτε..

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep