«Είναι κρίμα...»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης είχε προειδοποιήσει τους παίκτες του για το όπλο του ΑΟΧ.

Απογοητευμένος από την ήττα (2-0) στα Περιβόλια δήλωσε ο Σάκης Θεοδοσιάδης και σημείωσε ότι η ομάδα του δεν την άξιζε. Αναλυτικά ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟ Χανιά:

«Συγχαρηρήρια στον Θωμά για τη νίκη. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα, μέχρι το 20λεπτο οπότε δεχτήκαμε το γκολ. Για ένα ακόμα παιχνίδι εκτός έδρας προσπαθούμε, ελέγχουμε τον ρυθμό, αλλά δυστυχώς πληρώνουμε την αμυντική μας συμπεριφορά στις στημένες φάσεις. Αυτό ήταν και το κλειδί για τη νίκη του αντιπάλου.

Πρέπει να δουλέψουμε, γιατί είναι κρίμα να γίνεται τόση προσπάθεια. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι μία καλή ομάδα, δυνατή στις στημένες μπάλες, αλλά σήμερα από τέτοιες δεχτήκαμε δύο γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν έχω παράπονο. Προσπάθησαν. Ρισκάραμε επιθετικά, αλλά δεν σκοράραμε για να διεκδικήσουμε την ισοφάριση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Εύχομαι καλή πορεία στα Χανιά».

Ο Γιώργος Μοσχάκης είπε:
«Δουλέψαμε αρκετά και ο κόουτς μας είχε τονίσει ότι ο ΑΟΧ είναι δυνατός στα στημένα. Κάναμε το αντίθετο, πολλά φάουλ στην περιοχή. Δεν ήταν η εμφάνιση που θέλαμε, αλλά δεν κινδυνεύσαμε και ιδιαίτερα. Θα δουλέψουμε, γιατί ακολουθεί δύσκολο ματς με τον Αχαρναϊκό».

Απόδοση: flnews

Last modified onΤρίτη, 24 Νοέμβριος 2015 20:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep