«Το... εξέλιξε ο Μαστροκυριάκος»

Ο Αντώνης Ρέλλας ισχυρίστηκε ότι ο γενικός αρχηγός του Παναιγιαλείου, ουδέποτε έβρισε.

Για τη συμπεριφορά του γενικού αρχηγού, Χρήστου Μαστροκυριάκου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα κλήθηκε να απολογηθεί την Πέμπτη (19/11) ο Παναιγιάλειος. Ως μάρτυρας παρουσιάστηκε στη διαδικασία ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Ρέλλας. Το flnews.gr ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ.

«Θα μεταφέρω ό,τι μου είπε μετά το παιχνίδι», είπε ο Ρέλλας στην Πρωτοδίκη, Μαρίνα Μπόζνου και συνέχισε: «Τον ρώτησα, γιατί το θέμα με απασχολεί κι εμένα και μου ορκίστηκε ότι δεν είπε το παραμικρό. Μου είπε ότι τον έβγαλε ο 4ος διαιτητής, γιατί διαμαρτυρήθηκε στον επόπτη για ένα οφσάιντ».

Ο νομικός, Αργύρης Λίβας απευθυνόμενος στην έδρα είπε ότι και στο παρελθόν έχει κληθεί ο Μαστροκυριάκος, αλλά πάντα για απλή διαμαρτυρία, με τη Μπόζνου να αναφέρει: «Τώρα, όμως το... εξέλιξε λίγο. Όχι μόνο διαμαρτυρήθηκε, αλλά εδώ γίνεται λόγος για εξύβριση στον διαιτητή, τον πρώτο βοηθό και τον 4ο διαιτητή». Ο Ρέλλας, πάντως, είπε ότι βρισκόταν σε μεγάλη απόσταση και δεν άκουγε και πρόσθεσε: «Μετά τη λήξη του αγώνα πήγα να χαιρετήσω τους διαιτητές και δεν μου είπαν τίποτα για το συμβάν». «Τα είχαν γράψει στο φύλλο αγώνα, τι να σας έλεγαν», απάντησε η έδρα...

Last modified onΠέμπτη, 19 Νοέμβριος 2015 15:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep