«Άλλοι είναι οι λόγοι…»

Η αρνητική απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης για την ΑΕΛ δεν αφορά τις οφειλές προς ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Πλεξίδα

Απαντώντας στα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή την μη αδειοδότηση της ΑΕΛ, ο Βαγγέλης Πλεξίδας τόνισε πως το «κόκκινο» που άναψε η αρμόδια Επιτροπή δεν αφορά τις οφειλές προς ποδοσφαιριστές. Ο πρώην μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» επεσήμανε πως οι λόγο είναι άλλοι χωρίς όμως να επεκταθεί περαιτέρω.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ελευθερία» ανέφερε: «Άλλοι είναι οι λόγοι που η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι σε καθεστώς επιτήρησης που μπήκε από τον περασμένο Ιούνιο και δεν αφορούν σε καμιά περίπτωση οφειλές προς ποδοσφαιριστές. Μάλιστα κάποιοι παίκτες είχαν φύγει πολύ πριν ολοκληρωθεί η σεζόν με μεταγραφή υπογράφοντας εξοφλητικές αποδείξεις. Ήλπιζα ότι ο κ. Κούγιας θα μεριμνήσει για να λυθεί το θέμα της επιτήρησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά δεν το έπραξε.

Δεν θέλω να αναφέρω περισσότερα γιατί η συμφωνία προέβλεπε κάποιοι ποδοσφαιριστές να είχαν ξοφληθεί, από τον ίδιο μειώνοντας το τίμημα της ομάδας. Δεν θέλω να δώσω στη δημοσιότητα άλλα στοιχεία, γιατί χαίρομαι που η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση και εύχομαι να ανεβεί ολόψυχα κατηγορία. Ίσως στο μέλλον αναφέρω περισσότερα...»

Last modified onΤετάρτη, 30 Οκτώβριος 2019 00:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep