«Έπρεπε να το... τελειώσουμε»

Ο Θωμάς Γράφας στάθηκε στο χαμένο τετ α τετ του Λίτα που δεν έκανε το 0-2 κόντρα στην Κέρκυρα.

Στο θετικό αποτέλεσμα της ισοπαλίας (0-0) στην Κέρκυρα στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων, Θωμάς Γράφας, ενώ τόνισε πως πρέπει να έχεις βλέψεις πρωταθλητισμού για να μείνεις στην πρώτη εξάδα. 

«Φαίνεται πως κάθε εβδομάδα είμαστε και καλύτεροι και αυτό έρχεται σιγά, σιγά. Θα υπάρχουν βέβαια μέσα σε αυτά και παιχνίδια που δεν μπορείς να πιάνεις υψηλή απόδοση. Όταν έρχεσαι μέσα στην Κέρκυρα και παίρνεις αποτέλεσμα, μόνο ευχαριστημένος μπορείς να είσαι. Ο στόχος ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλοδουλέμενη ομάδα με καλό ρόστερ. Μέχρι και το 84ο λεπτό νομίζω πως είχαμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αλλά η πίεση του αντιπάλου ήταν επόμενο πως κάποια στιγμή θα έφερνε αποτέλεσμα. Εμείς φταίμε που δεν τελειώσαμε το ματς με τον Λίτα στο δεύτερο ημίχρονο και δεν κάναμε το 2-0» είπε αρχικά ο Γράφας.

Οι στόχοι της ομάδας είναι για τις υψηλές θέσεις στην βαθμολογία;

«Μιλάμε για ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με πολλές ομάδες ψηλά. Θεωρώ ότι οι ομάδες είναι τόσο καλές που για να είσαι ψηλά πρέπει να έχεις βλέψεις να πρωταγωνιστήσεις επειδή όλοι οι αντίπαλοι είναι δυνατοί».

Last modified onΔευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 21:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep