«Η ΑΕΛ το ακλόνητο φαβορί»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ξεκαθάρισε πως δεν περίμενε και πολλά από το ματς με την ΑΕΛ, που είναι «το απόλυτο φαβορί της κατηγορίας».

Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Διλμπέρης, ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΛ: «Ήρθαμε να παίξουμε με το ακλόνητο φαβορί της ανόδου και μάλιστα μέσα στην έδρα του, όπου γνωρίζουμε πως με τον κόσμο θα είχε μεγαλύτερη ώθηση. Επιλέξαμε ένα τρόπο για να προβληματίσουμε τους αντιπάλους μας και έτσι πιέσαμε ψηλά, για να διακόψουμε την κατοχή της μπάλας. Τα καταφέραμε ως ένα βαθμό, αλλά κάναμε με ατομικά λάθη και δεχθήκαμε το γκολ.

Πιέσαμε, γίναμε πιο επιθετικοί και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αλλά όπως και στο πρώτο γκολ, έτσι και πάλι από ένα ατομικό λάθος δεχθήκαμε το γκολ που ηττηθήκαμε. Στη συνέχεια δεν καταφέραμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και αυτό είναι το μεγάλο παράπονο από τους παίκτες μου. Δεν είχαμε καλό πλάνο παρά το γεγονός πως η ΑΕΛ έμεινε και με παίκτη λιγότερο και δεν γεμίσαμε τον άξονα. Πάντως κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο και παλέψαμε για κάτι καλό».  

Last modified onΣάββατο, 14 Νοέμβριος 2015 21:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep