Ζήτησε απαλλαγή του Μπούρμπου

Για εξύβριση και είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών κλήθηκε σε απολογία ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Βασίλης Μπούρμπος.

Η μόνη υπόθεση που εκδικάστηκε την Πέμπτη (05/11) στον αθλητικό δικαστή ήταν η απολογία της Αναγέννησης Καρδίτσας για τον αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα. Το flnews.gr ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Τη θεσσαλική ομάδα εκπροσώπησε ο νομικός, Λάμπρος Μπίρδας, με τους «κιτρινόμαυρους» να κατηγορούνται γιατί οι οπαδοί άναψαν ένα καπνογόνο και, γιατί στο φύλλο αγώνα αναφέρθηκε εξύβριση του προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Μπούρμπου προς τον διαιτητή και είσοδός του στα αποδυτήρια αυτών.

Ο Μπίρδας σημείωσε ότι το καπνογόνο όντως άναψε, αλλά ποτέ δεν εκτοξεύτηκε, ενώ ζήτησε την απαλλαγή της ΠΑΕ. Όπως είπε: «Είμαστε μία ομάδα λαϊκής βάσης χωρίς μεταλλάξεις. Πορευόμαστε μόνοι μας, αλλά έχουμε δυναμική. Πάντα προσπαθούμε για τα καλύτερα μέτρα». Προσκόμισε ευχαριστήριο του ΑΟΤ για τη φιλοξενία και υποστήριξε ότι υπάρχει αντίφαση μεταξύ της έκθεσης του διαιτητή και του παρατηρητή.

«Ο πρόεδρος πήγε στα αποδυτήρια για να πληρώσει τη διαφορά στους διαιτητές», υπογράμμισε ο Μπίρδας και συμπλήρωσε: «Το μόνο που είπε ήταν ότι «Εδώ θα παίζεις τίμια, να προσέχεις» και τίποτε άλλο».

Φυσικά, όπως κάθε νομικός ΠΑΕ έτσι και ο Μπίρδας ζήτησε την εφαρμογή της αρχής αναλογικότητας και επικαλέστηκε αποφάσεις του Αρείου Πάγου. Ο πρωτοδίκης Αντώνης - Ελευθέριος Βόμβας, πάντως, έδειξε και πάλι ανένδοτος.

Last modified onΠαρασκευή, 06 Νοέμβριος 2015 12:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep