Υπέγραψε για τα έργα ο Κοντονής

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ενέκρινε την μελέτη των εργασιών για την αναμόρφωση του Δημοτικού Σταδίου της Ζακύνθου

Ακόμη ένα βήμα έγινε για την ολοκλήρωση των εργασιών που αφορούν την αναμόρφωση του Δημοτικού Σταδίου της Ζακύνθου. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, υπέγραψε κι ενέκρινε την μελέτη που σχετίζεται με την τοποθέτηση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο και ταρτάν στον στίβο πέριξ του αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την αναμόρφωση του Δημοτικού Σταδίου Ζακυνθίων Ολυμπιονικών, υπέγραψε, την Πέμπτη 29-10-2015, την έγκριση της μελέτης για την επίστρωση του στίβου με συνθετικό τάπητα και την τοποθέτηση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού
Η έγκριση της μελέτης, με συνολικό προϋπολογισμό 808.943,08 ευρώ, αποτελεί ένα βήμα για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού, σε μια ευρύτερη πορεία συνολικής αναβάθμισης των δημόσιων υποδομών, όπως αυτή έχει ήδη εξαγγελθεί και δρομολογείται από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού. Οι Πολίτες της Ζακύνθου να είναι σίγουροι ότι, ακόμα και σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, οι πολιτικές ενέργειες που διέπονται από γνώση, εμπειρία και αποφασιστικότητα αποδίδουν καρπούς και αντανακλώνται στην βελτίωση της καθημερινότητάς τους».

Πηγή: imerazante.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep