Περιμένουν ανάλογη συνέχεια

Ο Λιρόι Λίτα βρήκε δίχτυα μετά από 253 αγωνιστικά λεπτά.

Ξεκίνημα ανάλογο με το περσινό έκανε στους «32» του Κυπέλλου ο ΑΟ Χανιά. Την περσινή σεζόν με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, ενώ την Πέμπτη (29/10) πήραν το «διπλό» στο Βόλο με αντίπαλο αυτή τη φορά τον πρώην προπονητή τους. Το μυαλό όλων, βέβαια, βρίσκεται πλέον στο πρωτάθλημα, ενώ το μεγάλο κέρδος έχει να κάνει με την εμφάνιση του Λιρόι Λίτα.

Ο Κονγκολέζος με αγγλική υπηκοότητα επιθετικός βρήκε δίχτυα μετά από 253 αγωνιστικά λεπτά και ο τρόπος που πανηγύρισε έδειξε πόσο ήθελε την ευκαιρία αυτή, ώστε να αποδείξει την αξία του. Στον ΑΟΧ θεωρούν ότι το τέρμα αυτό θα τονώσει το ηθικό του έμπειρου επιθετικού και αναμένουν ανάλογη συνέχεια. Εξάλλου, το συμβόλαιό του είναι το μεγαλύτερο στην ομάδα των Χανίων και οι «κυανόλευκοι» ποντάρουν πολλά στις δυνατότητές του.

Το πρωί της Παρασκευής (30/10) έγινε προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Βόλου και ακολούθως η αποστολή έφυγε για την Αθήνα, ώστε να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία της για το ματς της Δευτέρας (02/11) με την Καλλιθέα.

Last modified onΠαρασκευή, 30 Οκτώβριος 2015 11:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep