Θεοδοσιάδης: «Κρατάω την προσπάθεια»

Άναρχα χαρακτήρισε ο Σάκης Θεοδοσιάδης τα σφυρίγματα του διαιτητή στο ματς με τον Αχαρναϊκό.

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης, δήλωσε ότι ο διαιτητής Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας) εκνεύρισε τους παίκτες του, αλλά και αυτούς του Αχαρναϊκού. Αναλυτικά όσα είπε: «Θα ήθελα να ξεκινήσω δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν σήμερα απέναντι σε έναν πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος διότι σήμερα δοκιμάσαμε και πάρα πολλά παιδιά που δεν είχαν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής, τα οποία δείξανε ότι μπορούμε να τα υπολογίζουμε και ανά πάσα στιγμή μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας στην προσπάθεια που κάνουμε στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά το παιχνίδι, ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, μία ομάδα που παίζει εξαιρετικά την αντεπίθεση και που είναι πολύ επικίνδυνη στις στημένες μπάλες, κάτι που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το έδειξε και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε προηγηθεί. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι είχαμε την κατοχή του παιχνιδιού και στο δεύτερο ημίχρονο μας επηρέασε σίγουρα το γκολ το οποίο πιστεύω ότι προήλθε από φάουλ που δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη φάση.
Τα παιδιά προσπάθησαν, δημιούργησαν 2-3 καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν αλλά αυτό δεν έγινε.

Κρατάω την προσπάθεια των παιδιών που έπαιξαν σήμερα. Το μυαλό μας από αύριο είναι στην προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Α.Ο. Τρίκαλα. Το μόνο που έχω να πω είναι πως τα παιδιά προσπάθησαν σήμερα πάρα πολύ αλλά δυστυχώς, ενώ το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, από κάποια “άναρχα”, θα τα χαρακτήριζα, σφυρίγματα του διαιτητή, το παιχνίδι πήγε να χαλάσει. Και στο τέλος είχαμε και την ατυχία με έναν δικό μας ποδοσφαιριστή, το Γιώργο Κοντό να χτυπήσει, ευτυχώς, όχι πολύ σοβαρά. Θα ήθελα να του ευχηθώ και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών περαστικά, θα είμαστε δίπλα του και δε χρειαζόταν να γίνει αυτό που έγινε σήμερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο που για άλλη μία φορά βρέθηκε κοντά μας και από αύριο ξεκινά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Επίσης να ευχηθώ καλή συνέχεια στο Σίνισα και στην ομάδα του Αχαρναϊκού και συνεχίζουμε με τα επόμενα δύο μεταξύ μας παιχνίδια που έχουμε».

Για την παρουσία και τις αποφάσεις του διαιτητή Κωνσταντίνου Μπαλατσούκα: «Θεωρώ ότι όλος ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο είδε και μπορεί να κρίνει. Όπως είπατε κι εσείς (στην ερώτηση) σπάνια αναφέρομαι στη διαιτησία αλλά πιστεύω ότι ο διαιτητής δεν έπρεπε να εκνευρίσει τόσο πολύ όχι μόνο τη δική μας ομάδα αλλά και τον αντίπαλο».

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος είπε: «Δυστυχώς σήμερα δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε. Πιστεύω ότι δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο 1ο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο ανεβάσαμε λίγο την απόδοσή μας αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Ξεχνάμε αυτό το ματς γρήγορα και κοιτάμε μπροστά που έχουμε τη Δευτέρα ένα σημαντικό ματς και θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να πετύχουμε τους στόχους μας και να δώσουμε χαρά πάνω απ’όλα στους εαυτούς μας και στον κόσμο. Συγχαρητήρια στον Αχαρναϊκό για τη νίκη. Εμείς κοιτάζουμε μπροστά».

Last modified onΤρίτη, 27 Οκτώβριος 2015 22:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep