Από τα συγχαρητήρια στην έξοδο

Έκπληκτοι οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου από την απόφαση της διοίκησης για αλλαγή προπονητή.

Στα αποδυτήρια του Παναιγιαλείου μπήκε, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη και μοίρασε συγχαρητήρια στους «μελανόλευκους»! «Αυτή είναι η ομάδα που θέλω να βλέπω. Χάσαμε από ένα τυχαίο γκολ. Το παλέψατε και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαμε πολλές απουσίες». Αυτά ήταν τα λόγια του δικηγόρου της ΠΑΕ και δεξιού χεριού του Μοχάμεντ Μορσέντι. Τι άλλαξε από το βράδυ του Σαββάτου έως το βράδυ της Κυριακής; Μόνο η διοίκηση το ξέρει...

Ο πρόεδρος, Αντώνης Ρέλλας μετά το τέλος της προπόνησης ζήτησε από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να τον διευκολύνει και να παραιτηθεί, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Διευκολύνετέ με. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Αν συνεχιστεί αυτή η πορεία θα προσπαθήσω να αλλάξω και ποδοσφαιριστές», είπε στο τεχνικό τιμ, με τον προπονητή των «μελανόλευκων» να πέφτει από τα σύννεφα και να του τονίζει ότι ο ίδιος ξέρει πολύ καλά πως απέρριψε δύο προτάσεις για να μείνει στο Αίγιο, γιατί πίστευε στην ομάδα που χτιζόταν.

Τη Δευτέρα (26/10) ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και ο συνεργάτης του, Γιώργος Κουδούνης αποχαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές και τους ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα. Από ατυχείς συγκυρίες δεν είχαμε καλύτερα αποτελέσματα, γι' αυτό και απορρίψαμε δύο προτάσεις. Αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ. Ο πρόεδρος έκρινε ότι αυτό έπρεπε να γίνει τώρα και δεν γινόταν παρά να αποδεχτούμε την απόφαση αυτή».

Σημειώνεται ότι ακόμα και οι ποδοσφαιριστές έμειναν έκπληκτοι από τις εξελίξεις και σημείωναν ότι δεν περίμεναν πως η διοίκηση θα προχωρούσε σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει στην πόλη του Αιγίου, βασικός υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία είναι ο παλιός γνώριμος, Νίκος Κουρμπανάς.

Last modified onΔευτέρα, 26 Οκτώβριος 2015 19:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep