Έξω φρενών στην Ελευσίνα

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε ο Πανελευσινιακός.

Έξαλλοι είναι στον Πανελευσινιακό για την αντιμετώπιση της διαιτησίας στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μάλιστα, η ΠΑΕ ανάρτησε στο Facebook σχετική ανακοίνωση, η οποία - θέλουμε να πιστεύουμε λόγω εκνευρισμού - είχε πολλά ορθογραφικά λάθη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός απευθύνει έκκληση στους αρμόδιους για την απαράδεκτη και αισχρή αντιμετώπιση από τη διαιτησία του σημερινού αγώνα. Πρώτη φορά ο άρχων του αγώνα, ενώ δίνει πέναλτι μαρς με χέρι τρία μέτρα εντός περιοχής παίρνει πίσω την απόφασή του περιμένοντας από τον βοηθό του που ήταν αμέτοχος, διότι δεν παρακολουθούσε τη φάση, αλλά τη γραμμή για ενδεχόμενο οφσάιντ.

Επίσης, στο γκολ εναντίον της ομάδας μας σφυρίζεται ανύπαρκτο φάουλ υπέρ της αντιπάλου σε διεκδίκηση στον χώρο του κέντρου και στη συνέχεια καταφανέστατο φάουλ στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τσολακίδη δεν δίνεται και δεχόμαστε το τέρμα. Παρακολούνται όσοι πραγματικά κόπτονται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου να είναι, επίσης, αυστηροί και να τιμωρούν τα προσωπικά λάθη των διαιτητών που συμβάλλουν στην αλλοίωση αποτελέσματος».

Και όπως δημοσιεύτηκε:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΈΚΛΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩ ΔΙΝΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΑΤ ΜΕ ΧΕΡΙ 3 ΜΕΤΡΑ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΦΣΑΙΝΤ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΡΜΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΠΤΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ».

Last modified onΣάββατο, 24 Οκτώβριος 2015 22:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep