«Να μας γίνει μάθημα»

Δυσαρεστημένος από την διαχείριση του αγώνα από τους παίκτες του δήλωσε μετά την ήττα από τον Εργοτέλη με 3-2 ο τεχνικός του Παναιγιάλειου, Παναγιώτης Τζαναβάρας

Μπορούσε να φύγει με την ισοπαλία από το Ηράκλειο ο Παναιγιάλειος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ύστερα από την ήττα με 3-2 από τον Εργοτέλη ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την διαχείριση του αγώνα που έκαναν οι παίκτες του, τονίζοντας πως αυτό το ματς πρέπει να τους γίνει μάθημα.

«Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος μας χαρακτηρίζεται από κατοχή της μπάλας και κινητικότητα στο παιχνίδι του. Προηγηθήκαμε αλλά στο διάστημα από 15' – 45' είχαμε κακή διαχείριση με αποτέλεσμα να δεχθούμε πίεση και δύο γκολ. Το πρώτο γκολ του Εργοτέλη μου είπαν ότι είναι καθαρό οφσάιντ. Αυτό το διάστημα ήταν το πιο άσχημο στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα για την ομάδα. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.  Από μια στημένη φάση και κακή περιφερειακή άμυνα δεχτήκαμε το τρίτο γκολ και χάσαμε ένα παιχνίδι από το οποίο θα μπορούσαμε να παρουμε ένα βαθμό. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο διαχείρισης. Δίνουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά, αλλά το σημερινό παιχνίδι πρέπει να μας γίνει μάθημα για να ωριμάσουμε, και όταν είναι το σκορ είναι υπέρ μας να το διαχειριζόμαστε καλύτερα. Ευχόμαστε στον Εργοτέλη να ξεπεράσει τα προβλήματα του» επεσήμανε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ύστερα από τον αγώνα του Παγκρητίου Σταδίου.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες μίλησε ο Αλεξάνταρ Μίλιτς: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στον Εργοτέλη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Προηγηθήκαμε, στη συνέχεια μείναμε πίσω στο σκορ αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, και να μάθουμε να παίζουμε για το αποτέλεσμα. Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα στο επόμενο με τον Απόλλωνα».

Πηγή: sporfm.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep