Δύσπιστη η πρωτοδίκης

Ο Αχαρναϊκός απολογήθηκε για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για ρίψη μπουκαλιών και καφέδων στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου απολογήθηκε το πρωί της Πέμπτης (22/10) ο Αχαρναϊκός. Την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο νομικός, Αργύρης Λίβας και ο γιατρός, Θανάσης Παγώνας, με την πρωτοδίκη, Μαρίνα Μπόζνου, πάντως, να εμφανίζεται δύσπιστη σε ό,τι αφορά στους ισχυρισμούς των «πράσινων» ότι δεν συνέβη το παραμικρό.

Το flnews.gr ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το αναλυτικό ρεπορτάζ από την απολογία της ομάδας του Μενιδίου...

Η πρωτοδίκης διάβασε την έκθεση διαιτητή και παρατηρητή, οι οποίοι έγραψαν ότι όταν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου τραυματίστηκε, εκτοξεύτηκαν μπουκάλια με νερό και καφέδες προς το μέρος του. «Μπήκα ως γιατρός να βοηθήσω και δεν έγινε το παραμικρό», ισχυρίστηκε ο Παγώνας, με την πρόεδρο της έδρας να του λέει: «Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι λένε και οι δύο ψέμματα; Άλλο να υπάρχει ασάφεια στην ερμηνεία και άλλο οι εκθέσεις να είναι πανομοιότυπες».

Ωστόσο, ο γιατρός των «πράσινων» επέμεινε: «Δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά. Στο γήπεδο δεν έχουμε μπουκάλια, δίνουμε ποτήρια νερό. Εγώ μπήκα να βοηθήσω. Θα είχα βραχεί αν είχαν ρίξει το παραμικρό. Έχουμε και ομάδες περιφρούρησης και παίρνουμε όλα τα μέτρα. Μάλιστα, δεν έγιναν ούτε συστάσεις από τα μεγάφωνα». Ακολούθησε ερώτηση: «Σε άλλες εκθέσεις είναι τικαρισμένο ότι υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης. Εδώ γιατί δεν αναφέρει τίποτα;».

Ο νομικός, Αργύρης Λίβας υπογράμμισε ότι ο καθένας μπορεί στο φύλλο αγώνα να γράψει ό,τι θέλει και στάθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ. Μάλιστα, επιφυλάχθηκε να αποστείλει από τη γραμματεία της Επιτροπής Εφέσεων την αρχή της αναλογικότητας, αφού: «Τα έσοδα είναι πενιχρά και αν δεν μας απαλλάξετε, τουλάχιστον να δείξετε επιείκια». Ακολούθως υποστήριξε ότι μετά το τέλος του αγώνα ο Ολυμπιακός Βόλου ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, με την πρόεδρο της έδρας να του λέει: «Έχετε κάποιο έγγραφο ή μάρτυρα από τον Ολυμπιακό για να επιβεβαιωθεί αυτό;», όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Last modified onΠέμπτη, 22 Οκτώβριος 2015 22:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep