«Μην περιμένετε μεγάλα πράγματα»

Ο Στέλιος Γούναρης υποστήριξε ότι η Ζάκυνθος δεν πρόκειται να ευνοηθεί σε κανένα ματς.

Υπομονή ζήτησε από τους οπαδούς της Ζακύνθου ο Στέλιος Γούναρης. Ο πρόεδρος του ΑΠΣ σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Σπορ στο ΙΟΝΙΑΝ» τόνισε ότι το μπάτζετ είναι 200 χιλιάδες ευρώ και οι «κυανοκίτρινοι» τη... βγάζουν με «ταλιράκια και δεκαρικάκια από τις εισπράξεις», ενώ στάθηκε στη διαιτησία και σημείωσε ότι η ομάδα του Ιονίου δεν έχει τις διασυνδέσεις άλλων ομάδων, γι' αυτό και δεν πρόκειται να ευνοηθεί! Αποκάλυψε παράλληλα ότι... ναυάγησε η προσπάθεια επιδότησης 1.000 ευρώ από μία αρχή για το ταξίδι στον Εύοσμο και υπογράμμισε ότι στόχος είναι η παραμονή.

Αρχικά ο Γούναρης είπε:
«Έχουν μπερδευτεί πολλοί φίλαθλοι και ίσως υπάρχει και παραπληροφόρηση για σημαντικά θέματα για την παρουσία της ομάδας στη Β’ Εθνική. Δεν υπάρχει νέα απώλεια ή χαμηλή πτήση για την ομάδα. Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Θα κάνει και άλλες χαμηλές πτήσεις και άλλες πολλές ήττες η Ζάκυνθος. Η ομάδα έχει 200.000 ευρώ μπάτζετ και ανταγωνίζεται συλλόγους με προυπολογισμό ένα εκατομμύριο ευρώ. Τα βγάζουμε πέρα με «ταλιράκια» και «δεκαρικάκια» από τις εισπράξεις στο γήπεδο. Είναι φυσιολογικό ο σύλλογος να μην έχει τις επιτυχίες που όλοι προσδοκούν στο νησί».

Για το θέμα της διαιτησίας ανέφερε:
«Φέτος η Β’ Εθνική είναι ενιαία.Έχουμε να κάνουμε με μεγαλουπόλεις, όπως η Λάρισα ή οι Σέρρες. Ομάδες που έπαιζαν στην Α’ Εθνική. Με οντότητα, σπουδαία ιστορία και μεγάλο παρελθόν. Επίσης με μεγαλύτερες διασυνδέσεις και το βλέπουμε αυτό στη διαιτησία. Η Ζάκυνθος δεν πρόκειται να ευνοηθεί σε κάποιο παιχνίδι. Αυτά που έχετε δει μέχρι τώρα θα είναι χειρότερα στη συνέχεια. Δεν πρόκειται να δούμε καλές διαιτησίες υπέρ μας. Δεν θα δούμε την προπερσινή ή την περσινή χρονιά που «κουτσά στραβά τα βολεύαμε».

Ακολούθως έστειλε μήνυμα στους οπαδούς να μην περιμένουν μεγάλα πράγματα:
«Ο κόσμος πρέπει να συνειδητοποιήσει πού βρίσκεται η ομάδα και να έχει μεγάλη υπομονή. Δεν έχουμε κλείσει δυο μήνες που κάναμε προετοιμασία. Έχουμε νέους ποδοσφαιριστές. Ακούω δεν έχουμε καλούς παίκτες φέτος και ότι πέρυσι είχαμε καλύτερους. Έχουμε να παίξουμε 38 παιχνίδια πρωταθλήματος και έχουμε δώσει μόλις τέσσερα ματς.

Βλέπουμε τον Απόλλωνα Σμύρνης για παράδειγμα που έχει 1,5 εκ. μπάτζετ και έχει ίδιους βαθμούς με εμάς. Εμείς θα πάμε ταπεινά και σεμνά όπως κάθε χρόνο. Δεν πάει να έρθει ο Ζαϊρί και ο μπαμπάς και ο αδερφός του στη Ζάκυνθο. Δεν πρόκειται να δείτε μεγάλα πράγματα. Μην περιμένετε ο ΑΠΣ να χτυπήσει την άνοδο. Ευχόμαστε να μην είμαστε στις τέσσερις ομάδες που θα υποβιβαστούν. Η ομάδα είναι μακριά από τα στημένα. Τίμια και αντρίκεια. Ο κόσμος και οι αρχές πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα».

Για το οικονομικό, τέλος, σημείωσε:
«Ζητήσαμε από μια αρχή στη Ζάκυνθο, να επιδοτήσει με 1.000 ευρώ το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και χάθηκε από τον έναν όροφο στον άλλο το χαρτί. Πρέπει να έρθουν όλοι κοντά στην ομάδα. Το ναυάγιο ακούγεται στους ξένους και η Ζάκυνθος στην Ελλάδα».

Πηγή: imerazante

Last modified onΤετάρτη, 21 Οκτώβριος 2015 15:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep