Χωρίς Λεάντρο και Βαζάκα

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Λαμίας θα εκτίσει ποινή όπως και ο τεχνικός της ομάδας, στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα

Με απουσίες τόσο στο ρόστερ όσο και στον… πάγκο θα παραταχθεί απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης η Λαμία στο εντός έδρας ματς για την 4η αγωνιστική της Football League. Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν θα έχει στις τάξεις τον Λεάντρο που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και θα εκτίσει ποινή, ενώ από την εξέδρα θα παρακολουθήσει τον αγώνα και ο Γιώργος Βαζάκας που τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για την αποβολή του στο ίδιο παιχνίδι. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν και οι Καραγιάννης, Πανέτσος, Πάππος, Νασιακόπουλος, Παπαευθυμίου, Μόσχος, Αντωνόπουλος, Μπουλούλης, Καραλής, Θαναηλάκης, Τσιλούλης, Αλεξίου.

Αναλυτικά στην 19άδα για το παιχνίδι της Δευτέρας (19/10) συμπεριλήφθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Ρίζος, Γκίνης, Ζουλιώτης, Καλαϊτζίδης, Τσαμούρης, Κοντέων, Τσόπελας, Κοτσώνης, Σιλιγαρδάκης, Αντωνίου, Καλλέργης, Ενγκουέμ, Τόσκας, Τζόκιτς, Τριανταφυλλάκος, Νατσιόπουλος, Πίντο, Σερτζίνιο, Νεόφυτος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep