«Δεν υπάρχουν μυστικά»

Κάλεσμα στον κόσμο του ΑΟΧ από Γράφα, Μπλάζιτς.

Τον κόσμο του ΑΟΧ κάλεσαν στο γήπεδο οι Θωμάς Γράφας, Σέρτζιαν Μπλάζιτς. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» και ο έμπειρος γκολκίπερ αντίστοιχα ζήτησαν με δηλώσεις τους στα τοπικά ΜΜΕ τη συμπαράστασή του στο χανιώτικο ντέρμπι με τον Κισσαμικό.

Ο Γράφας είπε:
«Είναι ένα ντέρμπι, δύσκολο όπως όλα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έχουμε στόχο το τρίποντο για να επανέλθουμε στις νίκες. Κάθε εβδομάδα δουλεύουμε πάνω στον αντίπαλο, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Δύναμή μας είναι ο κόσμος. Τον περιμένουμε να μας υποστηρίξει και όλοι μαζί να προχωρήσουμε με το επιθυμητό αποτέλεσμα». 

Ο Μπλάζιτς ανέφερε:
«Είναι ένα χανιώτικο ντέρμπι. Ξέρουμε καλά τον Κισσαμικό, είχαμε παίξει το καλοκαίρι και μυστικά δεν υπάρχουν. Είναι σημαντικό για εμάς να νικήσουμε μετά το άσχημο αποτέλεσμα στο Βόλο. Ήταν σημαντικά τα αποτελέσματα που πήραμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Μας έδωσαν ψυχολογία, αλλά τώρα πρέπει να βρούμε τον δρόμο μας. Έχουμε την ποιότητα και τη δυνατότητα να το κάνουμε. Καλώ κι εγώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Όλοι με τη βοήθειά του δίνουμε πάντα το κάτι παραπάνω».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΠαρασκευή, 16 Οκτώβριος 2015 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep