Τα λάθη και το όραμα

Ο Καλίντ Καραμά μίλησε για το όραμά του στη Ζάκυνθο, τα λάθη που έγιναν και τις αποδεσμεύσεις που έρχονται.

Το πρώτο εκτός έδρας ματς θα δώσει την Παρασκευή (16/10) η Ζάκυνθος απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα και ο τεχνικός, Καλίντ Καραμά παρότι αναγνωρίζει τις δυσκολίες, τόνισε ότι οι «κυανοκίτρινοι» μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Ο Μαροκινός προπονητής έδωσε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (14/10) και παραδέχτηκε ότι έγιναν λάθη στην προετοιμασία, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος δεν διάλεξε κανέναν παίκτη πλην των Ζαϊρί, Ναζίμ, Μεντούρ! Ωστόσο, αναφέρθηκε στο όραμά του και εξήγησε πώς οι «κυανοκίτρινοι» μπορούν να ανέβουν επίπεδο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ioniansports», ο Κάραμα ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Να υπάρχει σεβασμός απέναντι σε παίκτες όπως ο Ζαϊρί και στα υπόλοιπα παιδιά. Δεν διάλεξα εγώ τους ποδοσφαιριστές εκτός από τον Ζαϊρί, τον Ναζίμ και τον Μεντούρ, αλλά θα πρέπει να προστατευτούν όλοι οι παίκτες καθώς όλοι αυτή την στιγμή προσπαθούν για την ομάδα για την φανέλα». Παραδέχτηκε ότι τον Δεκέμβριο θα αποχωρήσουν πολλοί (περίπου 10), αφού το ρόστερ είναι ήδη μεγάλο και είπε ακόμα ότι: «Κάναμε λάθος που στην προετοιμασία δεν είχαμε όλους τους παίκτες, όπως επίσης κάναμε λάθος και ότι δεν κάναμε φιλικό με μια μεγάλη ομάδα».

Ο Μαροκινός αναφέρθηκε ακόμα στο όραμά του για πώληση δύο ποδοσφαιριστών σε ευρωπαϊκές ομάδες που θα κάνουν γνωστή τη Ζάκυνθο και θα φέρουν χρήματα στο ταμείο, ζήτησε στήριξη και υπομονή και σημείωσε ότι «Ήδη ετοιμάζουμε ένα πλάνο με τον Ζαϊρί που θα επισκεφτεί σχολεία και να φέρει τα παιδιά στο γήπεδο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια σχέση της ομάδας μας με του Ζακυνθινους που ζουν εδώ στο νησί. θα κάνουμε δουλειά για να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. σιγά σιγά να κτίσουμε την ομάδα. Γιατί όπως τόνισε το νησί η ομάδα μπορεί να γίνει ομάδα Σούπερ Λίγκας γιατί όλα εδώ είναι πολύ όμορφα οι φίλαθλοι και όλοι μαζί να φτιάξουμε κάτι καλό».

Η ενημέρωση που παρείχε η ΠΑΕ για τη Media Day ανέφερε:

«Στην πρώτη της media day προχώρησε η ΠΑΕ Ζάκυνθος, με τον τεχνικό της ομάδας μας κ. Khalid Karama να απαντά στα ερωτήματα των εκπροσώπων του τύπου στο νησί, που έδωσαν το παρόν στο Δημοτικό στάδιο.

Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου μια ώρα, με το Βελγο-μαροκινό τεχνικό να αναπτύσσει τις απόψεις του για το αγωνιστικό, το εξωαγωνιστικό κομμάτι αλλά και να παραθέτει τις ιδέες του για το πως σκέφτεται το μέλλον του Συλλόγου από εδώ και στο εξής. Πιο πριν είχε προηγηθεί προπόνηση με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν την προετοιμασία τους, για το δύσκολο εκτός έδρας ματς της Παρασκευής κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα».

Last modified onΤετάρτη, 14 Οκτώβριος 2015 23:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep