Στο νοσοκομείο ο Μπουζούκης

Τον ποδοσφαιριστή του ΑΟΧ επισκέφτηκε ο Αχιλλέας Μπέος.

Σοβαρά τραυματίας αποχώρησε από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Γιώργος Μπουζούκης. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χανιά χτύπησε από αγκωνιά του Φερνάντεζ και μετά το φινάλε διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάταγμα στη μύτη.

Τον Μπουζούκη, μάλιστα, επισκέφτηκε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, κίνηση που σχολιάστηκε θετικά από τους Κρητικούς. Αντίθετα, οι «κυανόλευκοι» έλεγαν ότι ο Αργεντινός δεν τιμωρήθηκε ούτε με κίτρινη κάρτα, ενώ ο διαιτητής Μιχαηλίδης έδωσε το πρώτο φάουλ υπέρ τους στο 27'.

Last modified onΔευτέρα, 12 Οκτώβριος 2015 01:45

1 comment

  • ZZZzzzZZZzzz
    ZZZzzzZZZzzz Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2015 11:42 Comment Link

    Δίκαιο έχουν οι άνθρωποι του ΑΟ Χανίων να διαμαρτύρονται...Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού Βόλου και χθες ήμουν στο γήπεδο.Ο αντι-επαγγελματίας Φερνάντες που προκάλεσε ένα τόσο σοβαρό τραυματσμό σε συνάδελφο του,έμεινε ατιμώρητος από τον ρέφερυ της αναμέτρησης...Σωστά είχε παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο διότι ήταν έντονα εκνευρισμένος στο παιχνίδι του με αποτέλεσμα να διαμαρτύρεται συνέχεια και να κάνει αρκετές φορές επικίνδυνα μαρκαρίσματα.Παικτικά μου άρεσε πολύ ,αλλά είναι αντιεπαγγελματίας,ΤΈΛΟς.Ο διαιτητής με το να μην τον αποβάλει(θα μπορούσε και απευθείας με κόκκινη,εκ του αποτελέσματος) τον άφησε στο παιχνίδι ευνοόντας τη σφάλουσα ομάδα!Ο Βόλος έμεινε με 11 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και τα Χανιά με παίκτη λιγότερο αφού είχαν ολοκληρώσει τις αλλαγές...Σε τέτοιες αντιαθλιτικές ενέργειες οι διαιτητές θα πρέπει να μην δίχνουν καμία ελαστικότητα και να τιμωρούνται άμεσα οι παραβάτες παίκτες όστε να το ξανασκεφτουν όταν πάνε να το ξανακάνουν

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep