«Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας» (video)

Η έδρα της Ζακύνθου είναι το δυνατό σημείο της ομάδας σύμφωνα με τον 20χρονο πορτιέρο των Επτανήσιων, Δημήτρη Πολίτη

Αισιόδοξος για την πορεία της Ζακύνθου εμφανίζεται ο Δημήτρης Πολίτης δίνοντας μεγάλη σημασία στον παράγοντα «έδρα». Ο 20χρονος τερματοφύλακας της ομάδας του Ιονίου με συνέντευξή του στην εκπομπή «Σπορ στο Ιόνιαν» χαρακτήρισε τον κόσμο ως τον 12ο παίκτη των Επτανήσιων, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζαουάντ Ζαϊρί.

«Έχουμε ξεκινήσει καλά. Παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι μέσα στο γήπεδο. Στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου μπήκαμε πιο αποφασισμένοι και κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο και πήρα με τους τρεις βαθμούς. Το θέλαμε πιο πολύ και είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι 100% και πήραμε αυτό που μας άξιζε» επεσήμανε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Παιχνίδι με παιχνίδι θα δέσουμε περισσότερο σαν ομάδα. Υπάρχουν νέα πρόσωπα, νέος προπονητής και τεχνικό τιμ. Πιστεύω σιγά σιγά θα γνωριστούμε καλύτερα μέσα στο γήπεδο και θα είμαστε πιο έτοιμοι. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία σε σχέση με πέρσι. Έχουμε νέους παίκτες. Είμαστε όλοι σε μικροί ηλικία και όπως και πέρσι που είχαμε κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως οι Οικονόμου και ο Ξενοδόχοφ έτσι και φέτος έχουμε τον Ζαϊρί, τον Νίκιτς, τον Καραμαλίκη αλλά και τον Κρολ από πέρσι. Μας βοηθάνε εμάς τους μικρότερους με την εμπειρία τους».

Σχολιάζοντας την παρουσία του Ζαϊρί στην ομάδα ανέφερε: «Μας συμπεριφέρεται λες και δεν είναι κάποιο μεγάλο όνομα αλλά λες και είναι κάποιος από εμάς. Είναι καλός άνθρωπος και μας βοηθάει και μας μιλάει συνέχεια, όπως ο Καραμαλίκης και ο Νίκιτς. Μας δίνουν συμβουλές και πιστεύω πρέπει να τους ακούμε».

Μιλώντας για τον κόσμο της ομάδας, δήλωσε: «Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας. Μας βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν δυναμική η παρουσία του. Είναι το δυνατό σημείο η έδρα μας. Σε κάθε παιχνίδι είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Και στα καλά αλλά και στα άσχημα».

Τέλος, σχετικά με το προσεχές ματς απέναντι στον Κισσαμικό υπογράμμισε: «Πρέπει να φανούμε σοβαροί όπως ήμασταν με τον Ολυμπιακό Βόλου. Από το πρώτο λεπτό να μπούμε και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και να το θέλουμε το ίδιο».

Media

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep