«Ξέρω τι πρέπει να κάνω»

Ο Αγροτικός δεν βρίσκεται ούτε στο 30% της επιθυμητής κατάστασης σύμφωνα με τον Παναγιώτη Διλμπέρη.

Έστω την ισοπαλία θα μπορούσε να είχε κατακτήσει ο Αγροτικός Αστέρας στην ήττα (1-2) από τα Τρίκαλα σύμφωνα με τον Παναγιώτη Διλμπέρη. Ο προπονητής της ομάδας του Ευόσμου σχολίασε μετά το ματς: «Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ήθελαν να πάρουν τη νίκη. Στο πρώτο μέρος υστερήσαμε σε σχέση με τον αντίπαλο στα τρεξίματα, κυρίως στις δεύτερες μπάλες λόγω τακτικών τοποθετήσεων. Επιθετικά δεν παίξαμε όπως θέλαμε και κάναμε τον Ρεπετσά σούπερ κεφαλοσφαιριστή.

Στο δεύτερο μέρος παίξαμε με τον τρόπο που είχαμε σχεδιάσει. Κάναμε τουλάχιστον επτά τελικές και θα μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Είναι δύσκολη η διαχείρηση μιας ήττας, αλλά συνεχίζω να πιστεύω στους παίκτες μου και στη δουλειά που κάνουμε. Έχω ξαναβρεθεί στην ίδια θέση και ξέρω τι να κάνω».

-Υπάρχει επιθετικό πρόβλημα;
«Έχουμε κάνει δέκα τελικές, με πέντε διαφορετικούς παίκτες. Μπορεί να μην μπήκαν γκολ, αλλά έγιναν φάσεις. Είναι ίσως ψυχολογικό το θέμα, αλλά το δουλεύουμε στην προπόνηση. Πιστεύω ότι αντίπαλός μας είναι ο χρόνος. Πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά και γρήγορα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά, αλλά δεν πιάσαμε ούτε το 30% αυτού που μπορούμε».

Last modified onΚυριακή, 04 Οκτώβριος 2015 20:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep