«Προσβλητική η ανακοίνωση του Δήμου»

Στην… αντεπίθεση πέρασε η Αναγέννηση Καρδίτσας σχετικά με το ζήτημα που αφορά το Δημοτικό Στάδιο της πόλης

Η διαμάχη σε υψηλούς τόνους ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον ΔΟΠΑΚ συνεχίζεται, με τον Δήμο της πόλης μάλιστα να παίρνει θέση. Όμως η διοίκηση της ΠΑΕ δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής χαρακτηρίζοντάς την προσβλητική, ενώ βάλλει εναντίον της αναφέροντας μεταξύ άλλων πως έχει μερίδιο ευθύνης για το… κατάντημα του Σταδίου.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Στην μακροσκελή, ανακριβή αλλά και προσβλητική ανακοίνωση του Δήμου Καρδίτσας για το “πολυθρύλητο” ζήτημα των εκκαθαρίσεων του Σταδίου προς ενημέρωση της κοινής γνώμης  απαντώντας έχουμε να επαναλάβουμε για άλλη μια φορά τα εξής:

Η Αναγέννηση ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ούτε ευρώ για εκκαθαρίσεις διότι έχει πληρώσει με δικά της έξοδα τα τελευταία χρόνια όλες τις αναβαθμίσεις που έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο. Δηλαδή ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟ ποσό απ’ αυτό που επικαλείται η Δημοτική Αρχή. Περίπου 50.000 ευρώ, τα οποία ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ έχουμε αναφέρει σε πάμπολλες ανακοινώσεις περί του θέματος στο πρόσφατο παρελθόν. Η ομάδα μας έχει τοποθετήσει μέχρι και την μεγαφωνική εγκατάσταση που τη παραχώρησε κιόλας στο Δήμο για να διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ερασιτεχνών γιατί η απαρχαιωμένη που διέθετε το Στάδιο εκλάπη! Και φυσιολογικά εκλάπη αφού το Στάδιο με ευθύνη ΟΛΩΝ των Δημοτικών Αρχών και των υπευθύνων του ΔΟΠΑΚ που διαχειρίστηκαν διαχρονικά τις τύχες του κατάντησε ερείπιο και βορά του καθενός...

Κατά την φετινή χρονιά ήδη η ομάδα μας παρότι βρισκόμαστε μόλις στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει καταβάλει το ποσό των 1.500 ευρώ για να διασφαλιστεί η θέρμανση στα αποδυτήρια! Έχει δηλαδή ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ τις υποχρεώσεις της για τις εκκαθαρίσεις!!! Δεν χρωστάμε ευρώ, λοιπόν, σε κανέναν και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν υπεύθυνο του Δήμου ή του ΔΟΠΑΚ είτε είναι “παλιά είτε καινούργια δόξα” να ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ την ομάδα μας με τοποθετήσεις του στυλ ότι χρωστάει 111.000 ευρώ από προηγούμενες περιόδους για τις οποίες δεν ευθύνεται η σημερινή διοίκηση! Γι’ αυτές τις περιόδους άλλωστε έχει αποφανθεί και η δικαιοσύνη καθώς η αγωγή που έκανε ο ΔΟΠΑΚ στην Αναγέννηση ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ με απόφαση από τα δικαστήρια ως απαράδεκτη και αβάσιμη!

Για το ζήτημα των συναντήσεων που αναφέρεται ο Δήμος, πράγματι η Αναγέννηση προσπάθησε (και εξακολουθεί να προσπαθεί) να βρει φόρμουλα συνεργασίας και παραβρέθηκε στις συναντήσεις με συνεχείς υποχωρήσεις. Ενώ λάβαμε την υπόσχεση ότι το ποσό που επικαλείται ο Δήμος ως οφειλή θα συμψηφιστεί με τα έξοδα που έκανε η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια (συνεδρίαση του ΔΟΠΑΚ επί θητείας Δημάρχου Παπαλού), και στη συνέχεια με υποσχέσεις μετά από πρωτοβουλία του κ. Αντωνίου ότι ο Δήμος θα τοποθετήσει διαφημιστικό πανό κοινωνικής χορηγίας στο Στάδιο, για να καλυφθεί το ποσό που είναι λογιστικό κι όχι πραγματικό, ώστε να μην έχουν ευθύνες οι υπάλληλοι. Τίποτα απ’ αυτά δεν έγινε και μάλιστα εισπράξαμε στο τέλος απειλές ότι θα σφραγιστεί το ΑΦΜ!

Ακόμη και στην τελευταία συνάντηση η Αναγέννηση και ο πρόεδρός μας υποχώρησαν για να βρεθεί κοινός τόπος συνεργασίας. Η πρόταση από τον Δήμο στην τελευταία συνάντηση ήταν να πληρώνει η Αναγέννηση τις εκκαθαρίσεις από φέτος, αρκεί ο ΔΟΠΑΚ να διασφαλίζει την θέρμανση και να κάνει τα στοιχειώδη. Πράγματι ο πρόεδρός μας συμφώνησε, αλλά επί της πράξεως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Μέχρι την ώρα του αγώνα ο ΔΟΠΑΚ δεν είχε διασφαλίσει πετρέλαιο θέρμανσης στ’ αποδυτήρια γεγονός που ανάγκασε την ομάδα μας (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) να πληρώσει και να τοποθετήσει με δικές της ενέργειες. Αν δεν βάζαμε πετρέλαιο τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων, των διαιτητών και της ομάδας μας δεν θα είχαν ζεστό νερό!

Εν συνεχεία την Δευτέρα κατά τη συζήτηση με την κ. Γκαγκά και τον κ. Τάντο ο πρόεδρός μας κ. Μπούρμπος θέλησε να δώσει και τα υπόλοιπα χρήματα συμπεριλαμβανομένων όμως και εκείνων που ξόδεψε για το πετρέλαιο για να εισπράξει την άρνηση αλλά και την φοβερή ατάκα από την κ. Γκαγκά:  “Μα γιατί βάλατε πετρέλαιο μόνοι σας; Εμείς πρέπει να πάρουμε όλο το ποσό.” Επίσης εισέπραξε το προσβλητικό σχόλιο ότι η ομάδα χρωστάει 111.000 ευρώ!!! Ή θα πάμε, λοιπόν, με την λογική ή θα την καταργήσουμε εντελώς, για να ξέρουμε και που βαδίζουμε!

Τέλος, για την περιβόητη συμπαράσταση από τη Δημοτική αρχή, είναι πραγματικά αστείο και να το συζητάμε. Εκτός αν θεωρείτε πως με τα 10 εισιτήρια διαρκείας (που ακόμη δεν πληρώθηκαν!) κάνατε το χρέος προς τη μεγαλύτερη ομάδα του Νομού! Τόσο πολύ ώστε την αφήσατε να παίζει σ’ ένα γήπεδο - αχούρι που δεν έχει πλέον θέρμανση, εκδοτήρια, πόρτες, μισές κερκίδες και αγωνιστικό χώρο!!! Για τη συμπαράσταση τα είπατε άλλωστε όλα μόνοι σας στις προεκλογικές σας δεσμεύσεις (Διαβάστε εδώ τις προεκλογικές δεσμεύσεις της σημερινής δημοτικής αρχής) Ας τις μελετήσει ο κόσμος για να βγάλει τα συμπεράσματά του...

Έστω και τώρα σας καλούμε να πράξετε  τα στοιχειώδη που προκύπτουν από το ΚΑΘΗΚΟΝ σας για να διευκολύνετε τον μεγαλύτερο αθλητικό φορέα της περιοχής που τη διαφημίζει σε όλη την επικράτεια. Κάντε (επιτέλους!) τα στοιχειώδη στο γήπεδο, δώστε εντολή να συμπεριφέρονται οι υπάλληλοι του ΔΟΠΑΚ με τον δέοντα σεβασμό σε έναν σύλλογο που ΕΧΤΙΣΕ το Στάδιο και πέραν όλων των άλλων με τη δράση του αποκατέστησε και επαγγελματικά παλιές και νέες δόξες!!!

Αν δεν επιθυμείτε να βοηθήσετε (όπως το αποδεικνύετε συνεχώς), σεβαστείτε τουλάχιστον την ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ που κάνουν συμπολίτες να κρατήσουν τον σύλλογο όρθιο με σημαία την ηθική και την διάθεση για προσφορά και μην βάζετε συνεχώς εμπόδια και τρικλοποδιές... Εδώ είμαστε, πάντα διαθέσιμοι να συνεργαστούμε από την στιγμή βεβαίως που αυτό θα γίνει με πυξίδα την κοινή λογική».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep