«Έστω τον βαθμό»

Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, δήλωσε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει το βαθμό κόντρα στη Λαμία.

Ο Παναιγιάλειος δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα και να επιτεθεί κατάλληλα. Αυτό υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου μετά το χαμένο (1-0) ματς με τη Λαμία ο τεχνικός των Αιγιωτών, Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο οποίος όμως υποστήριξε ότι θα μπορούσε η ομάδα του να αποσπάσει έστω την ισοπαλία.

Αναλυτικά: «Χάσαμε ένα παιχνίδι που πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε τον έναν βαθμό. Σε γενικές γραμμές περιορίσαμε τα ατού της Λαμίας, είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Δυστυχώς στη φάση που δεχθήκαμε το τέρμα είχαμε μείνει με 10 παίκτες και αυτό ίσως μας στοίχησε. Σημασία έχει ότι χάσαμε το παιχνίδι. Το πρόβλημά μας δεν ήταν ιδιαίτερα στην άμυνα παρόλο που στη φάση του γκολ του Πίντο την είχαμε δουλέψει, την είχαμε μελετήσει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα ήταν στο κράτημα της μπάλας.

Όταν την κερδίζαμε δεν είχαμε τις κατάλληλες λύσεις ώστε να αντεπιτεθούμε. Δεν απειλήσαμε όσο θα έπρεπε, όσο θα θέλαμε και όταν εκτός έδρας δεν σκοράρεις, το πληρώνεις καμιά φορά. Συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας. Είδα τη συμπεριφορά των παικτών μου και της ομάδας μου και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Θεωρώ ότι σιγά σιγά θα παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο. Το άσχημο έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή μας, τον Πέρεζ που τραυματίστηκε σοβαρά. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Λαμίας, συγχαρητήρια για τη νίκη και καλή συνέχεια στον προπονητή της Γιώργο Βαζάκα».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Οκτώβριος 2015 23:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep