Ποινή έδρας ο Αχαρναϊκός!

Βαριά η «καμπάνα» για τον Αχαρναϊκό από την Πειθαρχική της ΕΠΟ.

Με πρόστιμο 9.750 ευρώ και ποινή κεκλεισμένων των θυρών μία αγωνιστική θα «πληρώσει» ο Αχαρναϊκός όλα όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Τρίκαλα! Συγκεκριμένα, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι τιμώρησε την ομάδα του Μενιδίου με πρόστιμο για ρίψη ρολών χαρτιού και τριών καπνογόνων, ενώ έκανε γνωστό και τον αποκλεισμό της έδρας για ένα παιχνίδι.

Οι «πράσινοι» θεωρείται βέβαιο ότι θα κάνουν έφεση, προκειμένου να μειωθεί το πρόστιμο, αλλά και να μην στερηθούν τη βοήθεια των οπαδών τους. Η ποινή αυτή, πάντως, δεν αφορά το προσεχές το εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη, αφού εισιτήρια έχουν ήδη τυπωθεί, οπότε αν αυτή παραμείνει, τότε ο Αχαρναϊκός θα παίξει κεκλεισμένων κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ανακοίνωση:
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Κηρύσσει την εγκαλουμένη ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει σε αυτήν: α) για την υπό 1. ανωτέρω πράξη της ρίψης ρολών χαρτιού και τριών καπνογόνων πριν από την έναρξη του αγώνα χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ, καθώς επίσης ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική, β) για την υπό 2. ανωτέρω πράξη της ρίψης ρολών χαρτιού κατά τη διάρκεια του αγώνα και δη στο 78ο λεπτό χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (6.750) ευρώ. Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή ύψους εννέα χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (9.750) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Αχαρναϊκός-Τρίκαλα της 10/9/2015)».

Last modified onΤρίτη, 10 Μάιος 2016 17:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep