«Καλύτερος και ο Ζαϊρί και όλοι»

Ο Καλίντ Κάραμα μίλησε για τον αγώνα της Ζακύνθου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Καλύτερη θα παρουσιαστεί η Ζάκυνθος στον εντός έδρας αγώνα της με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως υποστήριξε ο Καλίντ Κάραμα. Ο τεχνικός της ομάδας του Ιονίου νησιού μίλησε «ΗΜΕΡΑ τση Ζάκυνθος» και εξέφρασε την εκτίμησή του πως και ο Ζαϊρί, αλλά και οι υπόλοι παίκτες, θα είναι ακόμα καλύτεροι σε σχέση με την πρεμιέρα, με τον Απόλλωνα.

Ο Μαροκινός δήλωσε: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δουλεύουμε πολύ καλά στην προπόνηση και θα είναι και καλύτερος ο Ζαϊρί όπως και όλοι οι παίκτες. Χάσαμε με τον Απόλλωνα το ματς. Πρόκειται για μια ομάδα, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της 15 Ιουλίου, κάνοντας πολλά φιλικά κόντρα σε ομάδες από την Superleague. Εμείς δουλεύουμε μόνο ένα μήνα και έχουμε δώσει φιλικά με συλλόγους Γ’ Εθνικής.

Η προετοιμασία δεν ήταν εύκολη. Σιγά σιγά θα βρούμε τον τρόπο να πάρουμε πόντους. Το Σάββατο είναι ένα καλό παιχνίδι για μας εδώ. Ελπίζω ότι πολλοί φίλαθλοι θα έρθουν να υποστηρίξουν την ομάδα. Επίσης ελπίζω ο Καραμαλίκης να είναι έτοιμος για τον αγώνα, ενώ έχουμε επίσης και τον Ναζίμ που θα είναι μαζί μας».

Για τον Λεωνίδα Κωστούλα που σκόραρε στην πρεμιέρα είπε: «Είναι καλός παίκτης. Τον ξέρω πολύ καλά. Είναι δυνατός με καλή τεχνική. Θα πρέπει να παίξουμε γενικώς δυο τρία παιχνίδια για να βρούμε τον ρυθμό μας. Και ο Λεωνίδας Κωστούλας έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει».

Last modified onΠέμπτη, 01 Οκτώβριος 2015 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep